Краси Георгиев: 36 часа бягане без прекъсванеДата на събитието: 19.01.2018
0
Краси Георгиев
Снимка: Личен архив Краси Георгиев

За Краси Георгиев и предизвикателствата, с които постоянно се захваща сме ви разказвали неведнъж. Краси обича да бяга на кое от кое по-неприветливи места – Бразилската джунгла, пустинята Сахара, Северният полярен кръг, Долината на смъртта в САЩ и винаги ни впечатлява с издръжливостта и добрите резултати, които постига. За следващата година обаче, Краси си поставя едно малко по-различно, но не по-малко изпитателно предизвикателство.

Ултрамаратонецът ще бяга в продължение на 36 часа без прекъсване по пътека. Това е първото подобно бягане и то има своята благотворителна кауза. Целта на предизвикателството е да бъдат събрани средства за тренировъчен лагер на българчета, преборили рака и покриване на разходи за участието им на световната олимпиада “Игри за победители” в Москва (световно състезание за деца, преборили рака).

Краси Георгиев

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Краси Георгиев за красотата на кошмарите

Бягането ще бъде на 19-и и 20-и януари в Park Center Sofia.

Успоредно до Краси ще бъде разположена втора пътека, на която посетителите ще могат да бягат, за да подкрепят каузата. За 100 метра бягане всеки участник дарява по 1 лев. Възможност за дистанционно участие има и чрез мобилното приложение Strava.

36 часа

Актуалната информация около бягането можете да следите във Фейсбук събитието.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.