„Зелени дни“ 2015

0


Дата на събитието: 21.05.2015

Сподели

Shares

„Зелени дни“ 2015
Шестото издание на пролетния фестивал на отговорния начин на живот „Зелени дни“ ще се състои от 21-и до 24-и май пред Паметника на Съветската армия в София.

„Зелени дни“ 2015
Фестът отново ще предложи различни идеи за здравословен, съобразен с природата и традициите живот. Под формата на изложение в него ще се представят организации, които работят за устойчиво развитие. Вижте ги тук.

„Зелени дни“ 2015
Сред тях има водещи производители на натурални и био сертифицирани продукти, ентусиасти, предлагащи занаятчийска храна и автентично домашно гостоприемство, туристически бизнеси и нови дестинации, магазини за екипировка за планина и къмпинг, граждански инициативи, защитени територии, както и водещи природозащитни организации и техните каузи. До тях пък са изпълнителите на музика и автентичен фолклор, фотографите и създателите на новата медийна култура.

„Зелени дни“ 2015
Изложението е съпътствано от целодневна интерактивна програма за посетителите, която включва лекции, творчески ателиета с екологична и социална насоченост, филми, фотоконкурс, изложба, катерене, велосъстезание, концерти.

„Зелени дни“ 2015
Част от програмата на фестивала са и две предварителни събития, за които вече писахме – състезанието Байк и Рън за Чепън и конференцията Форум „Планини“ 2015.

„Зелени дни“ 2015

Фестивалът „Зелени дни“ е организиран от Българската асоциация за алтернативен туризъм и туроператорът „Одисея-Ин“.

„Зелени дни“ 2015

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.