15 май: Официално откриване на „Хижа на годината“

Заповядайте в кино “Кабана” на 15 май 2024! От 17:30 ч. е официалното откриване на кампанията, а от 18:30 ч. е парти продължението, в което музикалната селекция ще е в ръцете на DJ Ihou!

0


Дата на събитието: 15.05.2024

Сподели

Shares

Кампания „Хижа на годината“ се завръща през 2024 г. с още повече конкурсни категории и финансови грантове и новото – доброволчески акции за облагородяване на условията в и около хижите!

Получихме над 100 номинации в 9 категории и 6 програми за подкрепа на хижите в България от партньорските организации на кампанията и вас, запалените планинари!

Вижте: „Хижа на годината“ 2024: Продължава кампанията в подкрепа на планинския туризъм

Любопитни ли сте да разберете кои са номинираните хижи и заслони?

Заповядайте на 15 май, на парти в кино “Кабана”, където не само ще сте първите научили номинациите, но и заедно ще открием новия сезон в любимата локация до НДК, претърпяла ремонт и преобразена за любителите на музикалния и парти вайб в столицата.

Водещ на събитието ще е не кой да е, а радио и ТВ водещия Митко Павлов, чиято запазена марка са неподражаемият хумор и чувствителността към важни социални теми.
Чакаме ви в 17:30 ч. на мястото на събитието за официалното откриване и от 18:30 ч. за парти продължението, в което музикалната селекция ще е в ръцете на DJ Ihou!
♦️♦️♦️

Вход свободен, без предварително записване. Следете за подробности във Фейсбук събитието!
Очакваме ви!

Всичко за кампанията „Хижа на годината“ може да научите на специално създадената страница huts.360mag.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.