Книга-албум 1 – „Български приключенски фотографи“

18 фотографа, 170 + снимки , 180 страници

0
 

Сподели

Shares

Купи тук

В края на 2020 г. нашата медия пое в нова посока, започвайки издаването на серия от книги и албуми, посветени на българските приключенци.

Създадохме този нов формат като продължение на списание 360°, за да подчертаем нуждата от завръщане на книгата в живота ни, в тази дигитализирана реалност.

Започваме с фотоалбума „Български приключенски фотографи“*, в който сме селектирали 18 от най-добрите майстори на обектива, доказали се в аутдор средите. В това първо издание се фокусирахме върху онези от тях, които вече 12 години ни помагат да претворяваме нашите мечти във визуално и емоционално пътешествие из страниците на списание 360°. Тъй като поощряваме упоритостта и стремежа към израстване сме отделили няколко страници, за да ви представим и две млади надежди, чиито снимки ще виждате все по-често.

Очакват ви 180 луксозни страници във формат 24 х 34 см, отпечатани на фотографска хартия и качествена полиграфия, с над 170 фотографии, придружени от личните истории на всеки автор, разказани от самите тях.

Изданието вече е в разпространителската мрежа в цялата страна и може да бъде намерено в търговските обекти на OMV, Shell, Лукойл, InMedio, CIELA, ХЕЛИКОН, Greenwich, магазини „Стената“, Board Shop, Camping Rocks, както и в нашия онлайн магазин.

Фотографите

Албумът „Приключенските фотографи на България“ е разделен на пет теми, според насочеността на авторите:

Отвъд и отгоре. Оправяме се на вълнуващо фотоприключение с опасни експедиции до най-отдалечените краища на Земята, от Южния до Северния полюс на планетата, в компанията на Владо Донков, Бранислав Бранков, Руслан Вакрилов.

Култ към движението. Скачаме в неизвестното с фотографи, които не се страхуват да са в динамиката на различни аутдор спортове като ски, сноуборд, летене, катерене и всякакви градски предизвикателства – стихията на Тихомир Рачев, Ивайло Дончев, Михаил Новаков, Марин Кафеджийски, Борислав Камилов, Actiongraphers.

Въздух и вода. Затаяваме дъх и поемаме към морските дълбочини и въздушната шир заедно със Стефан Илиев и Михаил Заимов.

Природа в действие. Откриваме нови места и пленителни пейзажи с кадрите на Евгени Динев, Любена Господинова, Владислав Терзийски, Виктор Троянов, Димитър Караниколов.

Бъдеще. Младите надежди Климент Трендафилов, чиито астрофотографии ще ви преведат през тайните на Космоса и Иван Тотев, за когото скалистите отвеси и морските вълни са естествено работно място.

Благодарим на всички, които ни подкрепиха, за да стане тази книга възможна!

*Цената на фотоалбума „Приключенските фотографи на България“ е 29, 90 лв с ДДС.

Купи тук

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.