Четирима атлети ще се включат в 24-часов „Мърф“ за каузата „Подкрепи училището в твоя квартал“

Помагаме заедно като всеки един от нас може да подкрепи четиримата ни герои в набирането на средства за децата от 93то СУ “Александър Теодоров-Балан”.

0
 

Сподели

Shares

 

На 25 септември CrossFit 681 организира зрелищно, 24-часово предизвикателство за духа и тялото с кауза – да се осигурят по-добри условия за спорт и активен начин на живот на децата от 93 СУ “Александър Теодоров – Балан”. В надпреварата ще участват четирима атлети-герои, които ще изпитат пределите на своите възможности, а всеки, които има желание, може да стане част от благотворителната инициатива.

Борис Налбантов/Crossfit

24 часа „МЪРФ“

В продължение на 24 часа Елина Пашаланова, Краси Георгиев, Борис Налбантов и Светлин Александров ще се редуват, изправяйки се срещу геройската кросфит тренировка “Мърф”. Предизвикателството е наистина сериозно и представлява редуване на различни спортове на всеки кръгъл час:

1600 м Бягане
100 Набирания на лост
200 Лицеви опори
300 Клека
1600 м Бягане

Краси Георгиев/ crossfit681.com/
Краси Георгиев/crossfit681.com

Към всичко това те ще добавят и допълнителна тежест под формата на жилетка с тегло от 9 кг за мъжете и 6 кг за жените. Така, за 24 часовия период всеки от тях ще направи “Мърф” цели 6 пъти!

Как да се включиш в инициативата

Помагаме заедно, като всеки един от нас може да подкрепи четиримата ни герои в набирането на средства за децата от 93 СУ “Александър Теодоров – Балан”.

В деня на събитието в залата на 681 ще бъдат разположени кутии за дарения, в които всеки ще може да остави сума по собствена преценка.

Eлина Пашаланова/ crossfit.com
Eлина Пашаланова/ crossfit.com

На всеки кръгъл час на по-надъханите сред публиката ще бъде дадена възможност да се включат и правят “Мърф” под някаква форма. Цял, половин или скалирана версия, екипът на CrossFit 681 ще се погрижи да даде достъпни за всеки варианти. Входът за участващите в тренировката отново ще бъде сума по ваша преценка.

Светлин Александров/ Crossfit

Събитието „24 ч. “Мърф” с кауза – “Подкрепи училището в твоя квартал” стартира на 25 септември (съботa), в 15:00 и приключва на 26 септември (неделя). To ще се излъчва на живо в YouTube канала на CrossFit 681.

За повече информация следете официалната страница на събитието във Фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.