Книга 5 – „Извън отъпканите пътеки – Избрани истории за свобода и вдъхновение“

Защото свободата, Санчо, е да създаваш спомените, които искаш да имаш!

0
 

Сподели

Shares

С новата ни книга „Извън отъпканите пътеки – Избрани истории за свобода и вдъхновение“ искаме да те поканим на вълнуващо пътешествие из различни краища на страната и по света. В него ще ти правят компания обикновени хора, отказващи да се предадат на монотонността на ежедневието. Потопи се в това вълнуващо приключение, за да изживееш свободата по начина, по който всеки един от тях я разбира!

„Извън отъпканите пътеки – Избрани истории за свобода и вдъхновение“В 148-те страници на книгата, „Извън отъпканите пътеки – Избрани истории за свобода и вдъхновение“, ще намерите 17 лични истории на хора, избрали да си създават незабравими спомени.

Тези истории разказват за уникални природни места и необикновени приключения, но истинското пътешествие, което нашите герои предприемат, е това към себе си. Приели своите страсти и желания, отказали се от дребнавите ограничения на обичайното съществуване, те извървяват пътя към онази форма на свобода, която ги кара да се чувстват завършени личности. Истински живи!

„Извън отъпканите пътеки – Избрани истории за свобода и вдъхновение“Доказват, че когато желаеш нещо много силно и полагаш усилия то да се случи, Вселената ти помага. И тогава трябва просто да тръгнеш…

Вдъхнови се от историите, които са ни впечатлили най-много през 14-годишната история на медията

В настоящото издание: „Извън отъпканите пътеки – Избрани истории за свобода и вдъхновение“, сме събрали някои от най-добрите разкази за приключения и пътешествия от 14-годишната история на Списание 360, защото посланието, закодирано в тях, а именно – да отстояваш мечтите си и да се бориш за сбъдването им, заслужава да достигне до повече хора!

„Извън отъпканите пътеки – Избрани истории за свобода и вдъхновение“Преживявания, които те оставят безмълвен, а след това те превръщат в разказвач

С героите на любимите ни приключенски истории, които сме събирали през годините, искаме да ви попитаме:

Колко пъти сте си мечтали да избягате от скуката на ежедневието и да се впуснете във вълнуващо приключение сред далечни земи?

Колко пъти ви се е искало да почувствате свободата да сте там, където искате, толкова дълго, колкото желаете и да се занимавате с това, което обичате най-много?

А колко пъти сте се осмелили да го направите?

„Извън отъпканите пътеки – Избрани истории за свобода и вдъхновение“
„Извън отъпканите пътеки – Избрани истории за свобода и вдъхновение“

За съдържанието на книгата:

Събрали сме разказите в три раздела, според географската принадлежност на мястото на събитието. От величествените планини на Аляска, през омая на българската природа, до безкрайните плажове на Европейския Атлантик и непроходимите тропически джунгли, всяка една история ще ви позволи и вие да изпитате свободата, която героите в нея постигат по време на своите приключения.

Историите в тази книга разказват за уникални природни места и необикновени приключения, но истинското пътешествие, което нашите герои предприемат, е това към себе си. Приели своите страсти и желания, отказали се от дребнавите ограничения на обичайното съществуване, те извървяват пътя към онази форма на свобода, която ги кара да се чувстват завършени личности. Истински живи!Заедно ще се спуснете със ски по вулканични склонове в Чили, ще обиколите Азия на стоп и с мотоциклет, ще преодолеете един от най-трудните маратони сред джунглите на Камбоджа, ще карате сърф и каяк, ще летите с парапланер в нощното небе и още много други вълнуващи преживявания в преследване на онази свобода, която кара човек да бъде в хармония с природата, себе си и света!

Историите в тази книга разказват за уникални природни места и необикновени приключения, но истинското пътешествие, което нашите герои предприемат, е това към себе си. Приели своите страсти и желания, отказали се от дребнавите ограничения на обичайното съществуване, те извървяват пътя към онази форма на свобода, която ги кара да се чувстват завършени личности. Истински живи!Очакват ви предизвикателства като пътешествие с мотоциклет из най-трудните пътища на Азия, придвижване на стоп… с лодки, из Карибския басейн, велообиколки, нощен полет с парапланер, спускания със ски и сноуборд из екзотични дестинации, сърф и още много други зашеметяващи приключения, възхваляващи свободата на духа и тялото!

Историите в тази книга разказват за уникални природни места и необикновени приключения, но истинското пътешествие, което нашите герои предприемат, е това към себе си. Приели своите страсти и желания, отказали се от дребнавите ограничения на обичайното съществуване, те извървяват пътя към онази форма на свобода, която ги кара да се чувстват завършени личности. Истински живи!Разтворете страниците на това вдъхновяващо четиво докато слушате морския бриз или пред пукащата камина. Представете си как небрежно се поклащате в хамака край караваната и се отдайте на завладяващите разкази, които ще ви накарат да мечтаете за вашите нови приключения.
Защото свободата, Санчо, е да създаваш спомените, които искаш да имаш!

Поръчайте книгата „Извън отъпканите пътеки – Избрани истории за свобода и вдъхновение“ с безплатна доставка до офис на Спиди в цялата страна!

 

Вижте и останалите книги на 360mag:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.