Краси Георгиев: 36 часа бягане без прекъсване

0


Дата на събитието: 19.01.2018

Сподели

Shares
Краси Георгиев
Снимка: Личен архив Краси Георгиев

За Краси Георгиев и предизвикателствата, с които постоянно се захваща сме ви разказвали неведнъж. Краси обича да бяга на кое от кое по-неприветливи места – Бразилската джунгла, пустинята Сахара, Северният полярен кръг, Долината на смъртта в САЩ и винаги ни впечатлява с издръжливостта и добрите резултати, които постига. За следващата година обаче, Краси си поставя едно малко по-различно, но не по-малко изпитателно предизвикателство.

Ултрамаратонецът ще бяга в продължение на 36 часа без прекъсване по пътека. Това е първото подобно бягане и то има своята благотворителна кауза. Целта на предизвикателството е да бъдат събрани средства за тренировъчен лагер на българчета, преборили рака и покриване на разходи за участието им на световната олимпиада „Игри за победители“ в Москва (световно състезание за деца, преборили рака).

Краси Георгиев

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Краси Георгиев за красотата на кошмарите

Бягането ще бъде на 19-и и 20-и януари в Park Center Sofia.

Успоредно до Краси ще бъде разположена втора пътека, на която посетителите ще могат да бягат, за да подкрепят каузата. За 100 метра бягане всеки участник дарява по 1 лев. Възможност за дистанционно участие има и чрез мобилното приложение Strava.

36 часа

Актуалната информация около бягането можете да следите във Фейсбук събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.