България ще бъде домакин на INCM през 2018

INCM е Международна среща на националните координатори и представлява културен форум с лекции, дискусии, изложбиДата на събитието: 12.12.2017
0

През месец ноември, във Финландия, ЕАСА (Европейска архитектурна студентска асамблея) България успешно представи кандидатурата си домакинство на INCM през 2018 г. Основната й тема е „Приемственост“, а локацията – планината Витоша и хижа Боерица.

INCM по своята същност е Международна среща на националните координатори и представлява културен форум с лекции, дискусии, изложби. Срещата е инициатива на Европейската архитектурна студентска асамблея. Събитието се провежда през есента в различни държави, като следващата ще бъде България.

INCM Vitosha 2018
Снимка: facebook.com/EASA.Bulgaria/

INCM Vitosha 2018 е и кулминацията на целия проект, който ЕАСА България разработва през последната година. В него ще се включат представители на 50 държави и част от елита на архитектурното образование в Европа. Основен фокус ще бъде приемствеността между студентите и младите архитекти в Европа, София и Планината.

Как организационният екип на INCM Vitosha 2018 (Мартин, Теодор, Васил, Росина и Константин) успешно представи кандидатурата си, ще можем да разберем на 12 декември във фоайето на УАСГ, където ще видим презентация и ще научим какви са планираните цели за 2018 г. След това ще можем да се включим и в дискусии, неформални разговори и коктейл.

Повече информация за събитието намираме тук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.