България ще бъде домакин на INCM през 2018

INCM е Международна среща на националните координатори и представлява културен форум с лекции, дискусии, изложби

0


Дата на събитието: 12.12.2017

Сподели

Shares

През месец ноември, във Финландия, ЕАСА (Европейска архитектурна студентска асамблея) България успешно представи кандидатурата си домакинство на INCM през 2018 г. Основната й тема е „Приемственост“, а локацията – планината Витоша и хижа Боерица.

INCM по своята същност е Международна среща на националните координатори и представлява културен форум с лекции, дискусии, изложби. Срещата е инициатива на Европейската архитектурна студентска асамблея. Събитието се провежда през есента в различни държави, като следващата ще бъде България.

INCM Vitosha 2018
Снимка: facebook.com/EASA.Bulgaria/

INCM Vitosha 2018 е и кулминацията на целия проект, който ЕАСА България разработва през последната година. В него ще се включат представители на 50 държави и част от елита на архитектурното образование в Европа. Основен фокус ще бъде приемствеността между студентите и младите архитекти в Европа, София и Планината.

Как организационният екип на INCM Vitosha 2018 (Мартин, Теодор, Васил, Росина и Константин) успешно представи кандидатурата си, ще можем да разберем на 12 декември във фоайето на УАСГ, където ще видим презентация и ще научим какви са планираните цели за 2018 г. След това ще можем да се включим и в дискусии, неформални разговори и коктейл.

Повече информация за събитието намираме тук

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.