Откриване на рафтинг и каяк сезон 2017Дата на събитието: 01.04.2017
0
Снимка: Адвенчър Нет
Снимка: Адвенчър Нет

Рафтинг и каяк сезон 2017 ще бъде открит на 1-ви април. Водите на река Струма в района на Креснеското дефиле за пореден път ще посрещнат любителите на водните спортове, за да бъде дадено начало на екстремните приключения в „бели води“ и за тази година.

През целия ден на 1-ви април ще можем да станем свидетели на демонстрации, спускания и регата с рафтинг и каяци по време на OUTDOOR and WHITE WATER FEST. Освен това в деня на фестивала ни очакват много състезания, игри, изненади, презентации, разговори и срещи. Както подобава, събитието ще бъде озвучено от музика на живо и DJ парти.

По време на OUTDOOR and WHITE WATER FEST ще бъдат представени и фирми, клубове и магазини, свързани с екстремни спортове и активности на открито, така че освен всичко останало ще можем да се запознаем отблизо и с продуктите на изложителите.

Официално, фестивалът ще бъде открит на 1-ви април от 10:00 часа. Очаквайте повече подробности за програмата съвсем скоро, а актуалната информация за събитието можете да следите във фейсбук страницата тук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.