Откриване на рафтинг и каяк сезон 2017

0


Дата на събитието: 01.04.2017

Сподели

Shares
Снимка: Адвенчър Нет
Снимка: Адвенчър Нет

Рафтинг и каяк сезон 2017 ще бъде открит на 1-ви април. Водите на река Струма в района на Креснеското дефиле за пореден път ще посрещнат любителите на водните спортове, за да бъде дадено начало на екстремните приключения в „бели води“ и за тази година.

През целия ден на 1-ви април ще можем да станем свидетели на демонстрации, спускания и регата с рафтинг и каяци по време на OUTDOOR and WHITE WATER FEST. Освен това в деня на фестивала ни очакват много състезания, игри, изненади, презентации, разговори и срещи. Както подобава, събитието ще бъде озвучено от музика на живо и DJ парти.

По време на OUTDOOR and WHITE WATER FEST ще бъдат представени и фирми, клубове и магазини, свързани с екстремни спортове и активности на открито, така че освен всичко останало ще можем да се запознаем отблизо и с продуктите на изложителите.

Официално, фестивалът ще бъде открит на 1-ви април от 10:00 часа. Очаквайте повече подробности за програмата съвсем скоро, а актуалната информация за събитието можете да следите във фейсбук страницата тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.