Покажи стария си DIEL ски екип, спечели нов

0
 

Сподели

Shares

Когато се замислим, 25 е една много специална възраст. На страна това, че е четвърт век (което винаги звучи като някакво огромно, невъзможно да се изпише с цифри число), но 25 е преломен момент между „тийнейджърските“ години и сериозния живот на възрастен. На 25 се обръщаш назад, за да видиш какви си ги свършил и какво трябва да направиш, за да станеш по-добър.

DIEL Exchange

Тази годинa маркатa, произвеждаща високотехнологична зимна екипировка – DIEL Sport, навършва 25 години. И за да погледнат назад към дългия път, който е извървян, и за да продължат още по-уверено напред, от марката дават начало на кампанията Ex-Change, в която ще бъдат наградени най-дългогодишните и верни фенове на марката.

Ако си запазил своя стар ски-екип на DIEL, от марката с удоволствие ще го заменят с чисто нов. Снимай старото си яке, панталон или гащеризон марка DIEL Sport или D&L DIEL (или се снимай с тях) и качи снимката на страницата на DIEL във Фeйсбук с #ExchangeDiel. Екипът дизайнери на DIEL ще подбере най-редките и ценни добре запазени модели, и в замяна на тях притежателите им ще получат модел от най-новата юбилейна колекция на марката-рожденник.

Целта на DIEL е да събере модели от всичките 25 години от създаването си, които след това да бъдат показани в юбилейна изложба. Освен това обаче, по случай рождения си ден от марката ще организират голям парти-концерт, за който можеш да получиш покана, ако изпратиш снимка на екипировката си.

За да участваш в играта за замяна на стария ти ски екип с нов, трябва да изпратиш снимка, която отразява настоящето състояние на екипировката. Въпреки това обаче, от DIEL ще се радват да им покажете как са изглеждали дрехите и като нови.

Повече за екипировката на DIEL и иновативните технологии, които са заложени в облеклата, можеш да научиш от публикациите тук. Фейсбук страницата на марката, пък е тук, а кампанията ExchangeDiel ще продължи до началото на следващия зимен сезон.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.