Участвай в есенната игра на SORBE и 360° и спечели велосипеден фар и стоп!

Играй и спечели FENIX светлини!

0
 

Сподели

Shares

Участвай в есенната игра на SORBE и 360° и спечели велосипеден фар и стоп!Понеже знаем, че обичаш своя велосипед повече от гаджето и вече се чудиш как да скриеш новите чаркове, които си купил, измислехме тази игра за теб. Спечели фар и ще може да кажеш на приятелката (приятеля) си, че си спечелил на томбола също и новите гуми и дерайльора, каската и средното движение!

Шегуваме се! Но само за гаджето. Знаем, че се обичате и между вас няма тайни. Така че защо не участвате заедно в играта на SORBE и 360° и си спечелите фар и стоп, за да си карате на воля и след заник слънце!

Знаем колко лесно се увлича човек в приятно забавление, а не искаме да ти секне адреналина баш на най-якото спускане или на няколко километра от града, само защото слънцето вече го няма.

Тагни, спечели и освети – лумените не пести!

Виж как да участваш!

Участвай в есенната игра на SORBE и 360° и спечели велосипеден фар и стоп!Правила на играта

Играта стартира на 12 ноември и приключва на 22 ноември. Победителя ще определим чрез томбола и ще го обявим в отделен пост.

Всичко, което трябва да направиш, за да участваш е: да харесаш профилите на 360mag.bg и на Sorbe във Фейсбук и да тагнеш свой другар, с когото си колоездите на воля и искате денят да продължава поне 15 часа, под поста на играта в профила на 360mag.bg във Фейсбук. Обърни внимание, че имаш право да тагнеш неограничен брой приятели, стига всеки да е в отделен коментар.

Ако те изтеглим и си изпълнил всички условия, ще си спечелиш далекобоен фар и стоп на Fenix, за които може да прочетеш малко по-надолу!

Пожелаваме ти успех!

Наградите

Велосипеден фар FENIX BC26R LED 

Велосипеден стоп FENIX BC05R V2.0 LEDТой е лек и мощен, с 1600 лумена максимална мощност, създаден да ви помогне да се движите дълго през нощта. Към този велосипеден фар FENIX BC26R LED е включена акумулаторна литиево-йонна батерия с капацитет от 5000 mAh – с максимална мощност от 1600 лумена ви позволява до 65 непрекъснати часа на работа при най-ниското ниво на яркост. 100° лъч осигурява по-широко зрително поле, което ви помага да виждате по-добре, докато завивате. Прикрепването и свалянето на фара става лесно и бързо с включената стойка за велосипед с бързо освобождаване. Към всичко това добавяме, че фарът FENIX BC26R LED е проектиран да е прахо, водо и удароустойчив. От градско пътуване, до върха на планината, Fenix ​​BC26R Bike Light ще осветява пътя пред вас през цялата нощ.

Fenix ​​BC26R Bike Light хвърля светлина до 169 метра, има 4 нива на яркост плюс мигащ режим, ниво на устойчивост: IP68, прахоустойчив/ потопен под вода до 2 метра. Габаритите му са: Дължина: 113 мм, Ширина: 29 мм, Височина: 27 мм. Пристига с една презареждаема литиево-йонна батерия ARB-L21-5000, но също е съвместим с литиево-йонна батерия 18650. USB Type-C кабел за зареждане. Фарът, заедно със стойка и батерия, тежат само 155 гр. И най-хубавото: фарът има 5 ГОДИНИ българска гаранция (Официален дистрибутор).

Велосипеден стоп FENIX BC05R V2.0 LEDВелосипеден стоп FENIX BC05R V2.0 LED

Стопът за велосипед Fenix BC05R V2.0 е акумулаторна задна светлина за велосипед, създадена да предпазва велосипедистите. Благодарение на неговата червена сигнална светлина, с мощност от 15 лумена, ще бъдете забелязани в трафика. Шестте режима включват различни скорости на мигане, както и различни нива на яркост, така че можете да изберете кой режим е най-подходящ за текущите условия. Вградената литиево-полимерна батерия от 400 mAh осигурява максимум 120 часа работа (в режим на мигане). Това ще ви гарантира два месеца с едно зареждане. ако пътувате средно около 2 часа на ден. Стопът има удобно зареждане чрез интерфейс Type-C. С включената щипка за тялото, ще можете също да използвате стопа като фар, лампа на гърдите или светлина за раница. Той е с клас IP66, устойчив е на дъжд и прах. Светлинният лъч достига 50 метра. С размери 51х22х21 см има тегло от 28 грама с батерия. Стопът FENIX BC05R V2.0 LED има 2 нива на яркост, включително бавна и бърза светкавица. Освен това може да разчитате на 2 ГОДИНИ българска гаранция (Официален дистрибутор).

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.