Да загрееш за FRAGMENTS

0
 

Сподели

Shares

Red Bull FRAGMENTS, Osogovo

Както вече знаете, следващият уикенд – 18-и март, Осогово ще посрещне третото поредно издание на слоупстайл рейл джем състезанието Red Bull FRAGMENTS. За да загреят подобаващо за това, което предстои да се случи и за да подготвят сцената с първите трикове, райдърите бяха поканени да вземат участие в първия Red Bull FRAGMENTS Night Session, който се случи в рамките на фестивала в Осогово – Big MAMA.

Някой някъде трябва да е ядосал Баба Марта, тъй като времето изминалата събота напомняше точно на поизнервена старица и лошите атмосферни условия наложиха промяна в програмата на феста. Въпреки това обаче, най-нетърпеливите фрийстайл сноубордисти, които останаха на пистата в Осогово, успяха да направят тренировка по специално изработеното за Red Bull Fragments 2017 рейл трасе. Освен по време на нощната сесия, set-up-а остана на разположение на карачите и на следващия ден, а подготвените градски елементи подсказаха на какво ще станем свидетели на 18-и март.

Red Bull FRAGMENTS 2017

Straight down donkey out, double kink, straight down, banana rocket to straight down бяха само част от градските елементи, които ще ни очакват и тази събота в Осогово. От дизайнера на трасето Марио Беньо пък научихме, че сред изненадите по трасето на FRAGMENTS 2017 ще бъдат включени heavy industrial tube, industrial down with gap, oще един double kink, но този път с gap, както и double kink single bar.

Red Bull FRAGMENTS, Osogovo

Напомняме, че тази година FRAGMENTS няма да приключи с обявяване на победителите, определени от журито в състезанието. След края му, всички вие ще можете да гласувате за карачът, който ще бъде провъзгласен за „Любимец на феновете“ по време на конкурс, който ще се проведе на страницата на FRAGMENTS във фейсбук.

Red Bull FRAGMENTS, Osogovo

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.