Scarpa Mojito – нови и свежи

0
 

Сподели

Shares

Обувките Scarpa Mojito са се превърнали в позната класика почти колкото едноименния коктейл. Сега обаче на линия са две нови серии, свежи като лайм, забавни и цветни.

Scarpa Mojito Fresh
Scarpa Mojito Fresh

Scarpa Mojito Fresh са с познатия неповторим стил и лекота. 320 грама е теглото на една обувка с номер 42. Подходящи са за слънчевите летни дни, за ежедневието, разходки и пътувания. Интересно при тях е разнообразието. Има толкова много цветови комбинации, че е трудно да не си набележиш някоя. Цветовете са ярки, а комфортът е като от чифт сандали или джапанки, но в комбинация със защита за крака.

Scarpa Mojito Patchwork
Scarpa Mojito Patchwork

Scarpa Mojito Patchwork е друга нова разновидност на популярния модел. Тя е от по-висок клас спрямо Mojito Fresh, направена от водоустойчив велур 1,8 мм отвън и стреч текстил отвътре. Подметката е същата като при другите модели – Spyder, а теглото е 350 грама. Атрактивните и удобни обувки се предлагат в различни цветови нюанси на зелено, оранжево, синьо и червено.

Новите Mojito и още много други модели Scarpa ще намерите в магазини Basecamp. Те се намират в София на бул. „Ал. Стамболийски“ 46, на бул. „Черни връх“ 90 и в Basecamp-shop.com.

Нов магазин Basecamp на XCoSports в София
Нов магазин Basecamp на XCoSports в София

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.