Включи се в отбор Garmin на Маратон София

0
 

Сподели

Shares

Маратон София 2018 ще предизвика запалените по бягането на няколко дистанции – 3, 10,5, 21 и 42 км, като тази година 10,5-километровата дистанция ще носи официалното наименование Garmin Run Series. Всеки, който желае да участва в маратона, ще може да се запише и в отбора на Garmin, без значение на коя дистанция е решил да бяга.

Отбор Garmin на Маратон София

Както подобава, за записалите се в отбора ще има допълнителни стимули, които да помогнат за отличното представяне на всеки от членовете. На маратона ще присъстват и някои от атлетите, част от официалния отбор на Garmin Bulgaria – бегачът Андрей Гридин, ултрамаратонецът Красимир Георгиев, колоездачът Милан Димов, автомобилният състезател Григор Григоров и др.

Виж всички атлети на Garmin Bulgaria тук.

Те ще направят и официална тренировка преди маратона. Всеки, записал се в отбора, ще получи допълнителен специален стартов пакет от марката на място от зоната на Garmin.

Отбор Garmin на Маратон София
Лепенката, която ще получи всеки участник, който се присъедини към отбора на Garmin

Освен това от представителството на марката в България ще осигурят и страхотна награда за най-добре представилия се в Маратон София участник от отбора. Специална награда ще получи и най-малкият по възраст бегач от отбора.

Записването за отбор Garmin за Маратон София може да бъде направено в магазините на Garmin в София, като желаещите заплащат стандартната такса за участие, определена от организаторите на Маратон София. Не се изисква предварителна регистрация за маратона, защото тя се извършва на място в магазините при записване за отбор Garmin. Крайният срок е 6-и октомври 2018 г. Стартовите номера се получават по начина, описан и определен от организаторите на маратона.

А, ако не ти се бяга, но искаш да се забавляваш в деня на маратона или само бягане не ти е достатъно, виж още какво ще се случи около зоната на Garmin.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.