INOV-8 – обувките за естествено бягане

0
 

Сподели

Shares

Да стъпваш с лекота сякаш си бос, а в същото време обувката да дава увереност на движението ти. Много се говори напоследък за т.нар. „естествено бягане“ и ползите от него; за обувки, които дават свобода на крака, без да отнемат от силата му; за стъпките близки до нашата природа. Ето, че на българския пазар се появиха обувки, които следват тази философия на естественото бягане.

INOV-8

„Краката контролират обувките, а не обувките краката.“

INOV-8 е footwear компания, основана във Великобритания през 2003 г., която бързо се превърна в една от водещите марки обувки за бягане в естествени условия. Продуктите на INOV-8 са с ергономичен дизайн, който помага на бегачите да развиват естествен стил на тичане. Освен обувки, марката произвежда и аксесоари за бягане, както и раници. Всички INOV-8 продукти са тествани от международни спортисти и разработени от самите атлети.

INOV-8

INOV-8 вярва в естественото бягане. Това означава, че екипът на марката взима първичното движение за най-важно, не искайки нищо от естествената биомеханика на краката и тялото да се измени. Естественото бягане разчита на силата на краката на бягащия, а не на омекотяването и системите на обувката.

Продукти
Продуктите на INOV-8 са проектирани така, че да бъдат максимално леки и функционални. Те дават способността, увереността и свободата на бегачите да тичат по всякакви терени, през всякакви препятствия, във всички метеорологични условия. Целта на обувките е да държат краката максимално близо до земята, за да могат бегачите да усещат и да се адаптират към терена, измъквайки всяка полза от това. INOV-8 предлага широка гама от стелки и омекотяващи системи. Всяка обувка осигурява оптимално сцепление и комфорт за целевия терен – от асфалта до скалите, от калта до пясъка, от планината до стадиона.

INOV-8

INOV-8 е официален спонсор на Световната асоциация по планинско бягане (World Mountain Running Association) и на Шампионата по планинско бягане (Mountain Running Championships), подкрепя и местни събития и общности, свързани с планинско бягане.

Отборът
INOV-8 има отбор от елитни спортисти, които се състезават в множество дисциплини, навсякъде по света. Планинското бягане, шосейното бягане, триатлона и Cross fit-а са фокусите. В миналото, настоящето и бъдещето, това което движи марката, е страстта към тичането.

Официален вносител на INOV-8 за България е Спортс Ауеър ООД.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.