Технология на бягането

0
 

Сподели

Shares

Да бягаш ефективно е цяла наука. Точно толкова научен е и подходът на Scott в изработката на обувките им за бягане. Иновация, технология и дизайн се съчетават, за да създадат продукт, който максимално ще отговори на биомеханиката на човешкото тяло.

eRide

E Ride
E Ride
Обувките от серията eRide ще ви дарят с усещане за бързоходство. Уникалната форма създава много стабилна средна част, което осигурява по-бързо и ефективно бягане. Повечето обувки за бягане имат повдигната арка в средата, за разлика от тези на Scott, които са със стабилна платформа, която направлява ходилото, като същевременно намалява загубата на енергия при деформирането на подметката в средата.

eRide Flow

E Ride Flow
Чрез стратегически разположени материали, eRide Flow осигурява възможно най-ефективното движение на крака, плюс максимална опора. Индивидуално проектиране при всеки един от моделите, за оптимален комфорт при различните типове стъпала.

AeroFoam

Aero Foam
Атлетите непрекъснато споделят, че искат да бягат с по-леки обувки, но не за сметка на омекотяването. Така че Scott намериха алтернатива на пяната EVA, използвана при повечето обувки. Scott Aero Foam е 25% по-лека от EVA, по-мека и по-бързо възстановяваща първоначалната си форма, и е високоустойчива на износване.

InSole

InSole
Две различни стелки – за мъже и жени, за да осигурят по-добро прилягане на обувките. Женската стелка има увеличена плътност, за да се напасне по-добре към по-малкия обем в предната част на стъпалото и е по-висока в петата.

Обувки Scott Race Rocker 2.0

Scott Race Rocker

Много лека обувка (190 г) с нисък профил на платформата. С изключително дишаща горна част и подсилена при пръстите. Перфектен избор за състезателни и бързи тренировъчни сесии.

Обувки Scott eRide Nakoa Trail

Scott E Ride Nakoa Trail
SCOTT’s Nakoa Trail GTX® използва лекотата и гъвкавостта на Gore-Tex, за да създаде обувка за преходи и тичане от ново поколение. Микроскопичните пори на мембраната не позволяват пропускане на вода, като в същото време изпускат въздух, така че краката винаги да са сухи и топли. А платформата eRide предоставя повече ефикасност и сигурност при употреба, особено при тичане по наклон.

Обувките за бягане на SCOTT ще намерите онлайн и в магазина на адрес София, ул. „Козяк“ 14.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.