От байк трасето до бара

0
 

Сподели

Shares
5.10 MTB
Снимка: Bikeradar

Ако някой все още не е сигурен или по някакъв начин не е разбрал – пролетта отдавна дойде, лятото се задава, а байк сезонът тепърва ще навлиза в разгара си. Разбира се, не говорим само за състезателния такъв, а и за “обикновения”, по време на който и всички ние – несъстезаващите се, ще яхваме двете гуми във всеки удобен момент. И понеже в удобните моменти се стараем да излизаме извън асфалта, по-вероятно е в тях да оставим градските и шосейни колела за малко настрана (които иначе също много харесваме).

Ето точно тези причини са поводът, по който в момента в магазина на TrueRiders е пълно с обувки Five Ten. Нужно ли е да казваме, че са чудесни за планинско колоездене?

Five Ten TrueRiders
Снимка: TrueRiders Shop

Още в самото начало с удебелен шрифт държим да подчертаем, че на Голо бърдо 5 има достатъчно модели и за дамите (показаният на снимката по-долу е само един пример). Както казват от магазина – не е вЕрно, че жени-колоездачи не съществуват, затова са се погрижили да заредят с повечко модели и за девойки, които уважават екипировката си.

Five Ten TrueRiders
Снимка: TrueRiders Shop

Един от емблематичните модели, който присъства в повече от 12 варианта в магазина, е Five Ten Freerider Pro, затова се спираме на него с малко повече характеристики.

Основни характеристики

Подметка: Full Stealth S1
Стелка: ЕVA
Горна част: Синтетика
Тегло: 338 грама

5.10 Freerider Pro
Снимка: TrueRiders Shop

Five Ten Freerider Pro най-кратко могат да бъдат описани като мултифункционална обувка. Основното им предназначение е за all mountain каране до лек даунхил, но както от Five Ten сами отбелязват това е идеалната обувка, с която да се чувстваме комфортно от байк парка до бара. Подметката с технология на гумата Stealth S1 е създадена за бързо каране по миксиран терен, като предоставя високо сцепление и омекотяване, съчетано с отлична издръжливост във времето.

С мисъл за понякога калните трасета и не непременно отличните метеорологични условия по време на каране, от Five Ten са изработили обувките с изолация от пяна и водоустойчиво покритие, което означава, че те ще продължат да се държат отлично дори и в студено време и при дъжд.

5.10 Freerider Pro
Снимка: PinkBike

В TrueRiders Shop ни очакват, заредени догоре с най-добрата екипировка. Разбира се, там винаги са готови да ни дадат съвет за избора ѝ и да ни помогнат като на приятели. Магазинът се намира на ул. „Голо бърдо“ 5 и онлайн на store.trueriders.bg. За актуална информация – следете страницата TrueRiders Shop във Фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.