Бързи, леки и свободни с Timberland

0
 

Сподели

Shares

Timberland

Всички познаваме марката Timberland и емблематичните ѝ здрави обувки с работнически стил и пренасящи убедително някои технологии за производство на аутдор обувки в градския лайфстайл. Наскоро обаче, от Timberland пуснаха колекцията FlyRoam, която прави завой към леки, модерни, ежедневни и стилни модели.

Обувките в колекцията се отличават с ултра лекото си тегло и различните набори от дизайни, които ще задоволят нуждите на активните градски хора, които никога не спират да се движат. Уникалната подметка с AeroCore™ технология намалява стреса върху крака, бързо възстановява формата си и омекотява всяка крачка.

Timberland

Фокусът в колекцията FlyRoam пада върху гъвкавостта и лекотата на обувките. За да бъде изпълнена целта, от Timberland интегрират в моделите междинна подметка с каучуково покритие само на местата, където се осъществява контакт със земята.

Елегантната спортна визия е вдъхновена от градската джунгла и предлага аеродинамична форма, която осигурява бързина и свобода на движението. Обувките са изработени от първокачествена кожа и текстил.

Timberland

С модели от колекцията FlyRoam можем да се сдобием чрез сайта strim-co.com. Там откриваме моделът Oxford, изработен с изключително модерен и красив дизайн и моделът CHUKKA, с дизайн до глезена за всички, които искат още мъничко сигурност.

timberland

И двата модела разчитат на здрави връзки от 100% рециклиран памук и EVA стелки за допълнително омекотяване при стъпване, а освен това ни предизвикват да бъдем бързи, леки и да се наслаждаваме на свободата.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.