Тази неделя бягаме заедно, макар и поотделно, на различни места по света, благодарение на Wings for Life World App

Включи се и ти на 3 май от 14:00 ч.

0
 

Сподели

Shares

Тази година всичко е малко по-различно. Усложнената международна здравна обстановка доведе до отмяна на организираните масови събития, включително организираните бягания за Wings for Life Run 2020, но остава възможността за индивидуално участие. 

Добрата новина е, че въпреки сегашните рестрикции, на 3 май всеки може да се включи в Wings for Life Run 2020 индивидуално – където и да е, чрез опцията за създаване на индивидуални бягания на приложението Wings for Life World Run App. Така участниците ще бягат заедно, но дистанцирани един от друг и на различни локации, там където законът разрешава.

Официалният старт ще бъде даден в 14:00 ч. местно време и чрез изтегляне на приложението ще може да се бяга практически навсякъде. Приложението е достъпно за Android, и за iOS. С регистрацията си, дарявате минимална такса от 8 евро, но можете да подкрепите каузата гръбначните увреждания да бъдат лечими като създадете своя собствена кампания за набиране на средства или като дарите средства.

Бегачите ще бъдат съпътствани от жива връзка с коментатори на бягането, преди виртуалните коли да стартират ‘преследването’ на състезателите. Те ще започнат да гонят участниците 30 минути след като са стартирали и постепенно ще увеличават скоростта си, докато не ги настигнат . Първоначално ще се движат с 15 км/ч, като на всеки кръгъл час от бягането ще добавят по 1 км.

Бягането е благотворително, като събраните средства се използват за изследвания в сферата на гръбначните увреждания. През последните месеци беше регистриран значителен напредък в търсенето на лечение за тях, благодарение на средствата, дарени в предходните години. Трима души направиха първите си стъпки, години след като различни инциденти са ги оставили неподвижни, като фондация Wings for Life продължава да подкрепя тези проекти и през 2020 г.

Всички, които желаят да се включат в бягането, трябва да спазват дистанция един от друг и да не навлизат в забранени, заради пандемиято, местности!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.