Wings for Life – създай лична кампания за набиране на средства

1
 

Сподели

Shares
Wings for Life World Run
Wings for Life World Run?Снимка: Wings for Life World Run

Да си създадеш лична кампания за набиране на средства в полза на каузата на фондация Wings for Life, е един от начините да помогнеш за откриването на лек срещу гръбначните заболявания и травми.

Дори да нямаш възможност да излезеш да бягаш на 3 май, когато се провежда световното бягане Wings for Life World Run, можеш да създадеш своя кампания, чрез която да разпространиш идеята и да мотивираш повече хора да дарят средства, 100% от които ще отидат за проучвания и изследвания в областта на гръбначните заболявания.

Какво да направиш, за да стартираш своя кампания?

1. Влез на сайта wingsforlifeworldrun.com;
2. От менютата, разположени централно в горната част на страницата, избери опцията RAISE MONEY;

Wings for Life, How to Raise Money

3. Вече се намираш на страницата, където както можеш да създадеш своя кампания чрез бутона SETUP A CAMPAIGN, така и да разгледаш личните кампании на други благодетели на каузата по света. Всеки от тях има своите мотиви да се включи в инициативата, а ти можеш да ги разгледаш, за да се убедиш, че хора от целия свят имат нужда от нашата подкрепа.

Wings for Life, How to Raise Money

4. Попълвате всички задължителни полета – име, фамилия, име на кампанията, цел (каква сума ще се стремите да наберете), говорим език и държава;
5. Завърши регистрацията;

Wings for Life, How to Raise Money

Сега, след като имаш собствена кампания остава само да я направиш популярна. Най-лесният начин за това са социалните мрежи, в които можеш да разкажеш на приятелите и последователите си повече за Wings for Life, можеш да ги подканиш да дарят средства чрез твоята кампания или да ги нахъсаш да бягате заедно на 3 май.

Кампанията, която направиш ще бъде твоя лична и от теб зависи доколко хора ще достигне. Средствата, които биват дарявани чрез нея ще отиват директно към фондация Wings for Life, а накрая името на твоята кампания ще стои сред имената на всички дарители.

Wings for Life World Run
Wings for Life World Run/Снимка: Wings for Life World Run

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Нуждаем се от средства за Снежана Тошкова Димитрова която е в будна кома, за която се нуждаем от пари за да я закарат на лечение в Турция в болница „RYAP“ ,ако някой е готов да помогне да пише на поставения от долу имейл.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.