Wings for Life Run 2020: Отменят се официалните бягания – остава възможността за индивидуално участие

Усложнената международна здравна обстановка доведе до отмяна на организираните масови бягания, но остава възможността за индивидуално участие

0
 

Сподели

Shares

Създалата се международна здравна обстановка, във връзка с пандемията от коронавирус, повлия и на най-голямото световно бягане с кауза – Wings for Life World Run.

Считано от 14 март 2020 г. е взето решение всички официално организирани бягания по света, включително и тези в България, ще да бъдат отменени, за да се предотврати разпространението на вируса чрез струпването на много хора на едно място. 

Въпреки това добри новини има. 

Уникалният интерактивен формат на Wings for Life World Run го превръщат в едно от малкото събития, в които, въпреки създалата се обстановка, можете да се включите без да нарушавате нормите.

Чрез приложението Wings for Life World Run App всеки желаещ ще може да бяга самостоятелно на 3 май, на избрано от него място и в безопасна среда, ограничаваща контактите с други хора.

Също така все още можете да подкрепите каузата гръбначните увреждания да бъдат лечими като създадете своя собствена кампания за набиране на средства или като дарите средства. 

Същевременно на участниците, които вече са заплатили таксите си за участие ще бъде предоставена възможност да изберат дали сумата да им бъде възстановена или да я дарят на фондация Wings For Life.

 

Ето и официалното изявление на организаторите на Wings for Life World Run:

„За голямо съжаление, искаме да обявим, че поради настоящата здравна ситуация, взехме решението да отменим всичките 13 официални флагмански бягания и всички организирани маратони предвидени за 3.05. 2020 г. Надяваме се тази мярка да не създаде твърде много проблеми и пожелаваме на вас и вашите семейства всичко най-добро в тези трудни времена.

Wings for Life е организация, която има за цел да намери лечение за хората с нараняване или увреждане на гръбначния мозък и както правилно разбирате, за нас здравето е на първо място.

Но имаме и добри новини – все още може да участвате в събитието на 3.05 2020 г. индивидуално, където и да сте, чрез опцията за създаване на индивидуални бягания на приложението Wings for Life World Run App. Нека гледаме напред с оптимизъм и да се наслаждаваме на бягането.

Искаме да ви помолим в следващите няколко дни да подготвите всички административни данни, необходими за регистрация в платформата и ние ще ви изпратим имейл не по-късно от 25-ти март, относно това как да бягате индивидуално с нашето приложение и детайли за възстановяване. Ние ще обновим всички данни на официалния ни уебсайт – www.wingsforlifeworldrun.com в идните дни.

Нашата мисия да излекуваме хората с проблеми с гръбначния мозък остава и сме изключително благодарни за вашата невероятна подкрепа. Благодарим за разбирането и ви молим да се грижите за вас и вашите близки.

С любов: Wings for Life World Run Team“

Следете всичко актуално за Wings For Life България и на фейсбук страницата на събитието.

Всички заедно на 3 май за тези, които не могат! #WingsForLife #WingsForLifeWorldRun #AppRun #Bulgaria

Публикувахте от 360° в Понеделник, 9 март 2020 г.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.