Отвори регистрацията за Маратон Пловдив 2019

Надпреварата ще се проведе на 5 май 2019 г.

0
 

Сподели

Shares

Регистрацията за Маратон Пловдив 2019 вече е активна и очаква първите ентусиасти, които на 5 май 2019 г. ще се впуснат в надпреварата в града под тепетата.

Маратон Пловдив 2019
Снимка: Mitakis Fotos

Форматът и за следващото издание на маратона остава същият. Състезателите ще могат да избират между две дистанции – маратон (42 км) и полумаратон (21 км). Констролните времена, за които трябва да пробягат дистанциите, също остават непроменени спрямо предишните години. Участниците в дългата дисциплина имат време от 5 часа и 30 минути, за които да пробягат 42 км, а полумаратонците трябва да спрат хронометъра най-много за 3 часа.

Маратон Пловдив 2019
Снимка: Mitakis Fotos

Нови правила за регистрация

Една от промените в изданието за 2019 на Маратон Пловдив ще бъде в регистрационните такси. Те ще бъдат наполовина по-ниски, като за маратонската дистанция сумата е 30 лв., а за 21 км – 20 лв.

През целия период на регистрация таксите няма да претърпяват промени. Първите 100 регистрирани участници в маратона и първите 200 в полумаратона ще получат безплатна тениска.

Маратон Пловдив 2019
Снимка: Mitakis Fotos

Друга важна промяна при записване за участие е, че отпадат префенренциите за отборна регистрация, както и задължителното получаване на тениска със стартовия пакет. Всеки, който иска да се сдобие с официалната тениска на Маратон Пловдив, може да я заяви, когато се регистрира или на по-късен етап, с краен срок 1-ви април.

Ако и вие вече сте нетърпеливи за четвъртото издание на Маратон Пловдив, не се колебайте да се регистрирате на официалния сайт на събитието. 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.