Отвори регистрацията за Маратон Пловдив 2019

Надпреварата ще се проведе на 5 май 2019 г.

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Регистрацията за Маратон Пловдив 2019 вече е активна и очаква първите ентусиасти, които на 5 май 2019 г. ще се впуснат в надпреварата в града под тепетата.

Маратон Пловдив 2019
Снимка: Mitakis Fotos

Форматът и за следващото издание на маратона остава същият. Състезателите ще могат да избират между две дистанции – маратон (42 км) и полумаратон (21 км). Констролните времена, за които трябва да пробягат дистанциите, също остават непроменени спрямо предишните години. Участниците в дългата дисциплина имат време от 5 часа и 30 минути, за които да пробягат 42 км, а полумаратонците трябва да спрат хронометъра най-много за 3 часа.

Маратон Пловдив 2019
Снимка: Mitakis Fotos

Нови правила за регистрация

Една от промените в изданието за 2019 на Маратон Пловдив ще бъде в регистрационните такси. Те ще бъдат наполовина по-ниски, като за маратонската дистанция сумата е 30 лв., а за 21 км – 20 лв.

През целия период на регистрация таксите няма да претърпяват промени. Първите 100 регистрирани участници в маратона и първите 200 в полумаратона ще получат безплатна тениска.

Маратон Пловдив 2019
Снимка: Mitakis Fotos

Друга важна промяна при записване за участие е, че отпадат префенренциите за отборна регистрация, както и задължителното получаване на тениска със стартовия пакет. Всеки, който иска да се сдобие с официалната тениска на Маратон Пловдив, може да я заяви, когато се регистрира или на по-късен етап, с краен срок 1-ви април.

Ако и вие вече сте нетърпеливи за четвъртото издание на Маратон Пловдив, не се колебайте да се регистрирате на официалния сайт на събитието. 

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.