Организирай свое бягане за каузата Wings for Life

0
 

Сподели

Shares

Да направиш свой App Run е един от най-добрите начини да съпреживееш емоцията от най-голямото благотворително бягане в света – Wings for Life World Run.

Събитието може да бъде навсякъде в България (и по света, естествено), а в ролята на кола-преследвач ще влезе приложението Wings for Life World Run App. То ще отчете резултатите на всички състезатели, участвали в бягането и ще ги включи в крайното класиране сред всички бегачи, тичали за каузата някъде по света.

Wings for Life

За да организираме свой собствен Wings for Life App Run (официално наименование на бяганията, при които в ролята на кола-преследвач влиза приложението), трябва да изпълним простите стъпки, описани по-долу. След това локацията на бягането, което сме организирали, ще бъде включена в списъка на всички организирани App Run-ове по света, на сайта на Wings for Life World Run тук.

През 2019 концепцията за колата преследвач се промени, с цел осигуряване на още по-вълнуващ завършек на състезанието. Промените засягат бегачите, които по време на събитието успеят да изминат повече от 65 км. Именно тогава колата става още по-бърза, за да стане битката още по-оспорвана.

Стъпки за създаване на APP Run

  • Попълнете формата на официалната страница на Wings for Life World Run
  • Условия за участие:
  • Обърнете внимание, че ако искате да създадете ваше собствено бягане, вие и участниците в него трябва да се съобразите с общите правила на всички организирани Wings for Life App Run. Mожете да видите примери за други App Runs на сайта – LOCATIONS / ORGANIZED APP RUNS)
  • Създайте подходящо изображение, показващо състезателния маршрут/място. Трябва да може да се използва за Facebook страница или интернет страница
  • Тrack file (файл с маршрута) (kml, kmz или gpx) – можете да го създадете тук.
  • Facebook страница на вашето събитие. Може да създадете страницата след като вашият App Run бъде качен на официалния сайт. Така всички желаещи да се присъединят към вашия App Run ще могат да го направят през приложението. Моля, не обвързвате вашето събитие във Фейсбук със страницата Wings For Life World Run, добре е то да бъде изцяло външно.
Wings for Life World Run
Снимка: Thomas Sweertvaegher for Wings for Life World Run

Няколко причини защо да създадате свой APP Run:

  1. Стъпките, които трябва да извървите, за да създадете свой отбор, са лесни.
  2. Няма нужда да мислите за отчитане на времето, през което сте бягали вие и членовете на отбора ви. Приложението ще го направи вместо вас.
  3. Всички участници в целия свят стартират едновременно, като всеки един от тях има реалната възможност да стане глобален победител в бягането. Защо това да не е човек от вашия отбор?

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ за Wings for Life

Следете всичко актуално за Wings For Life България на фейсбук страницата на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.