Часовник Chrono Classic 1/100 – Victorinox Swiss Army

0
 

Сподели

Shares

Швейцарският часовник часовник Chrono Classic 1/100 на Victorinox Swiss Army – от хронограф до 1/100-на от секундата до вечен календар.

Chrono Classic 1/100 - Victorinox

Chrono Classic е „троен“ часовник, иновативен инструмент със сериозен дизайн, лесен за използване – както известното швейцарско ножче, вдъхновило създаването му.

С просто натискане на коронката два пъти, класическият часовник се превръща в хронограф с точност до 1/100-на от секундата. Това обикновено действие подравнява стрелките точно на 12 часа, а индикаторът за датата на 6 часа се превръща в брояч на нулева позиция.

Chrono Classic 1/100 - Victorinox

Victorinox Swiss Army произвежда часовниците си в своя собствена фабрика в Швейцария, базирайки се на критерии за техническите характеристики, които оптимизират качество и функционалност. В отдела по качествен контрол на Victorinox Swiss Army провеждат над 70 теста, за да дадат гаранция, че всеки часовник отговаря на най-високите стандарти на швейцарската часовникарка индустрия.

Часовниците Victorinox Swiss Army са прецизни инструменти с модерен вечен дизайн, създадени, за да останат.

Всеки часовник Victorinox Swiss Army е проектиран и създаден да отговаря на най-високите стандарти за качество на Victorinox, подкрепени с 3 години гаранция.

Chrono Classic 1/100 - Victorinox

– Произведен в Швейцария
– Ø41 мм от неръждаема стомана (316L)
– Кварцов хронограф (Soprod SOP FM13D)
– Устойчив на надраскване, с тройно антирефлексно покритие от сапфир и кристал
– Водоустойчив до 100 м (10 ATM)
– Луминисцентно визуализиране на стрелките за час и минута
– Вечен календар
– Тъмносив циферблат
– Верижка от неръждаема стомана

Chrono Classic 1/100 можете да намерите в remco.bg.

Chrono Classic 1/100 - Victorinox

Още часовници от Victorinox Swiss Army:
NIGHT VISION – през деня или през нощта. Находчива система за осветяване с ниска енергийна консумация на светодиоди (издържат 7 денонощия). Гениална многофункционалност, характерна за легендарната швейцарска марка.
DIVE MASTER 500 – здрав и стилен, предназначен за приключения. Удароустойчив и водоустойчив до 500 метра, с жизнено важните за гмуркане атрибути. Разнообразна гама от цветове.
AIRBOSS CHRONOGRAPH – Еволюцията продължава. Класически модел в полирана неръждаема стомана (316 L), напълно оборудван с високофункционален хронограф.
AIRBOSS LIMITED EDITION – Благородството на титана. Лимитирани Airboss серии в матово титаниево сиво – 300 броя за хронограф версията и 500 за модела с три стрелки. И двете разполагат с механизъм с автоматично навиване.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.