Garmin Fenix 6: Новата серия GPS часовници e още по-категорична

Часовниците разполагат с вградени карти на ски курорти от цял свят, соларно зареждане и функцията PacePro, която работи като истински треньор

0
 

Сподели

Shares

garmin fenix 6

 

В началото на годината Garmin представиха своята луксозна серия часовници MARQ Collection. Тази есен концепцията за здравина, надеждност и лукс е доразвита чрез новите попълнения в редиците на една от най-успешните линии GPS часовници – Fenix.

Представяме ви Fenix 6 – по-добри от всякога! 

С настоящите модели Garmin предлагат на потребителите нови функции, повече възможности и впечатляващо разнообразие от цветове и дизайни. Серията Fenix 6  включва моделите Garmin Fenix 6S, Garmin Fenix 6, Garmin Fenix 6X, както и техните Pro разновидности. 

garmin fenix 6

Флагманът на елитната серия Fenix ​​6X Pro Solar е снабден с Power Glass или прозрачна слънчева леща за зареждане, разположена върху дисплея на часовника. Този елегантен, от инженерна гледна точка, елемент превръща слънчевите лъчи в енергия и удължава живота на батерията с до 3 дни. Но, дори Power Glass функцията да е изключена, часовникът може да издържи до 21 дена без зареждане.

garmin fenix 6

Останалите часовници в екипа на Fenix 6 също могат да се похвалят с интелигентно решение, по отношение на консумираната от устройството енергия. Новият инструмент, наречен Power Manager, следи нивата на батерията не само в проценти, но и в дни и часове. Така лесно можете да разберете колко точно време ще изкара часовникът без зареждане. Също така инструментът показва как активирането на различните функции и сензори се отразява на живота на батерията и съответно да преминете към различни енергоспестяващи режими, които деактивират определени сензори, с цел пестене на енергия.

Друго нововъведение е функцията PacePro, която ще ви тренира в реално време, показвайки ви кога да забързате или забавите темпото докато бягате, вместо да се опитвате да си спомняте какво да правите следващия път. Така вашият Fenix 6 ще ви покаже целевото ви темпо, актуалното темпо, разстоянието до следващата точка за промяна на темпото, както и колко време сте пред или зад целта си. На база тази информация часовникът ще изчисли напредъкът ви и е коригира целите ви, спрямо него.

garmin fenix 6
GARMIN FENIX 6S PRO ROSE GOLD

Приятен жест от Garmin, специално за серията Fenix 6, е възможността напълно безплатно да изтеглите карти на ски курорти от целия свят от съпътстващо приложение и да ги инсталирате на часовника си. Междувременно съществуващите карти на голф игрища вече са изцяло цветни и предлагат обогатена информация за разстоянието до конкретна дупка и други важни цели.

garmin fenix 6

Заедно с актуализациите, часовниците Fenix 6 са снабдени и с познатите от “петицата” функционалности като Garmin Pay за безконтактни плащания, мощни фитнес инструменти, смарт известия при свързване по Bluetooth със смартфон и поддръжката на Amazon Music, заедно със Spotify, Deezer и iHeartRadio.

garmin fenix 6

Една от разликите при Fenix ​​6 и 6X, в сравнение с моделите от предната серия Fenix 5, е по-голям дисплей, при същите размери на корпуса, съответно с 1,3 и 1,4 инча. Друга съществена разлика между двете серии е Pulse Ox bloody oxygen сензорът, който досега беше наличен само за премиум модела Fenix ​​5 Pulse, а в шестата серия вече е част от стандартната окомпановка и на трите модела. Освен това, също като при модела Forerunner 945, всички часовници Fenix 6 са снабдени с функцията Iincident detection, която разпознава дали сте претърпели катастрофа и изпраща сигнал за помощ. 

С новите дизайни и функции, гамата на Fenix ​​6 изглежда още по-завършена, предлагайки един сериозен и стилен GPS часовник, за хора с активен начин на живот, които не правят компромис с качеството.

Вашият Garmin Fenix 6 можете да поръчате от garmin.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.