Victorinox AIRBOSS LIMITED – благородството на титана

0
 

Сподели

Shares

Victorinox Swiss Army представя две лимитирани Airboss серии в матово титаниево сиво – 300 броя за хронограф версията и 500 за модела с три стрелки. И двете разполагат с механизъм с автоматично навиване.

Часовник AIRBOSS LIMITED EDITION

Часовниците Victorinox Swiss Army са прецизни инструменти с модерен вечен дизайн, създадени, за да останат.

AIRBOSS LIMITED EDITION

Новият матов пясъчно сив корпус на часовника е произведен от клас 2 титан. Циферблатът му е в същия тон, с уголемени индекси и лесни за разпознаване стрелки. Първоначалната монохромна обработка предоставя допълнителна нотка изисканост, подчертана от светлокафява кожена каишка с меко кадифено покритие. Умелата игра на цветове и детайли може да бъде открита и в дисплея, отчитащ военно време: в първия за марката модел, в който часовете са отпечатани в червен кръг от долната страна на стъклото от сапфир кристал.

Часовник AIRBOSS LIMITED EDITION

Всеки часовник Victorinox Swiss Army е проектиран и създаден да отговаря на най-високите стандарти за качество на Victorinox, подкрепени с 3 години гаранция.

Функционален, искрен и автентичен, часовникът AIRBOSS се фокусира върху най-важното, за да спази обещанието си: ДА БЪДЕ СПЪТНИК ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.

Victorinox Swiss Army произвежда часовниците си в своя собствена фабрика в Швейцария, базирайки се на критерии за техническите характеристики, които оптимизират качество и функционалност. В отдела по качествен контрол на Victorinox Swiss Army провеждат над 70 теста, за да дадат гаранция, че всеки часовник отговаря на най-високите стандарти на швейцарската часовникарка индустрия.

Часовник AIRBOSS LIMITED EDITION

AIRBOSS LIMITED EDITION:
– Произведен в Швейцария
– Ø 42 мм Титаний
– Механичен самонавиващ се (ETA 2824-2)
– Устойчив на надраскване, тройно антирефлексно покритие от сапфир
– Водоустойчив до 100 м (10 ATM, 330 фута)
– Календар
– Сив циферблат
– Тъмнокафява кожена каишка
– Военно време отпечатано вътре в сапфирен кристал
– Лимитирана серия от 500 бройки
– Цена: 1990 лв.

Часовник AIRBOSS LIMITED EDITION

AIRBOSS LIMITED EDITION, както и други швейцарски часовници с марката Victorinox Swiss Army, можете да намерите в remco.bg.

Още часовници от Victorinox Swiss Army:
NIGHT VISION – през деня или през нощта. Находчива система за осветяване с ниска енергийна консумация на светодиоди (издържат 7 денонощия). Гениална многофункционалност, характерна за легендарната швейцарска марка.
DIVE MASTER 500 – здрав и стилен, предназначен за приключения. Удароустойчив и водоустойчив до 500 метра, с жизнено важните за гмуркане атрибути. Разнообразна гама от цветове.
Chrono Classic – от хронограф до 1/100-на от секундата до вечен календар 1/100.
AIRBOSS CHRONOGRAPH – Еволюцията продължава. Класически модел в полирана неръждаема стомана (316 L), напълно оборудван с високофункционален хронограф.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.