Да си подарим швейцарска прецизност

0
 

Сподели

Shares

Бялата премяна навън не е изненада за никого. Тя ни напомня, че с идващия нов месец, се задава и празничната еуфория, която малко по малко ще вземе превес и ще остави всичко друго на заден план. Какво по-хубаво от това да помислим за любимите си хора още отсега? За да зарадваме някого не е нужно много, а резултатът може да бъде голям.

Точно затова Victorinox винаги са насреща, за да ни помогнат, ако изпитваме затруднения при избора си. Швейцарските ножчета са малки на размер, но с толкова много функции. Те ни карат да се чувстваме подготвени във всеки един момент, независимо дали сме в града или в любимата ни планина.

Explorer White Christmas

И тази година Victorinox ни радват с швейцарската си прецизност, благодарение на новото лимитирано издание джобно ножче – Explorer White Christmas. Изчистеният дизайн, с елегантно гравираните снежинки, ни потапят още повече в духа на сезона на бялата премяна. Освен това, Explorer White Christmas идва при нас в подаръчна кутия.

Explorer White ChristmasИнструментите на джобното ножче затвърждават мнението, че то е идеалният подарък за всеки, който търси съвършенството.

1.Голямо острие
2.Малко острие
3.Отварачка за консерви
4.Отвертка – 3 мм
5.Отварачка за капачки
6.Улей за оголване на кабели
7.Отвертка 6 мм
8.Шило
9.Тирбушон
10.Ножица
11.Лупа
12.Отвертка Philips
13.Мултифункционална халка
14.Клечка за зъби
15.Пинцета
16.Ключодръжател

Explorer White Christmas

Victorinox Explorer White Christmas е произведен в лимитирана бройка до 15 000 бр. в цял свят, от които в България са налични 30 бр. Търсете ги в ЦУМ, ет.1, дистрибуторската мрежа на Victorinox и онлайн на е-victorinox.bg.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.