Leatherman Expanse: повече от обикновен нож

0
 

Сподели

Shares

Кой е един от най-непотребните инструменти на планетата? Нож с тъпо острие, безспорно. С него, освен да затиснеш хвърчащ лист хартия, друго не може да свършиш. За щастие, няма такава опасност с джобните ножчета на Leatherman.

Leatherman
Снимка: Leatherman

Независимо къде се намирате, джобното ножче от серията Expanse ще ви свърши работа в толкова много различни ситуации. И винаги може да разчитате на него – защото неръждаемата стомана, от която е изработено острието му, е три пъти по-издръжлива от обикновената такава. Така че дали скитате из необходени планински местности, или просто нямате търпение да отворите кутията, съдържаща ново попълнение към екипировката ви, която току-що куриерът достави цяла облепена с тиксо и няколко слоя хартия, Leatherman Expanse няма да ви разочарова.

джобно ножче, Letherman

Леко и тънко джобно ножче, с безупречно здраво острие, то ще е с вас винаги, когато имате нужда от него. Дори в онези случаи, в които обикновеният нож няма да ви е от полза. Като например когато трябва бързо да се затегне винт или да се отвори кутия с боя. Или просто да си отвориш бира. Защото Leatherman Expanse е повече от обикновен нож, благодарение на добавените екстри като карабинер – отварачка за бутилки и няколкото отвертки. Всичко това идва, без да повиляе на теглото или удобството при употреба, а за да сте сигурни, че това ножче е единственото, от което някога ще имате нужда, говори и 25-годишната гаранция.
Дължина: 11.43 см (затворен), 7.90 см (дъжина на острието)
Тегло: 154 г

Letherman

Джобното ножче Leatherman Expanse, както и всички останали модели на марката, ще намерите на leatherman.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.