Часовник DIVE MASTER 500 – здрав и стилен

0
 

Сподели

Shares

Dive Master 500 е автентичен за швейцарската армия клас: директен и ясен, с жизнено важните за гмуркане атрибути, безкомпромисните ценности на доверена швейцарска марка, както и отличаващото се естество на съвременна класика.

DIVE MASTER 500

Новата версия за 2012 година е преминала през драматична промяна повлияна от морето. Лъскав, с по-силна идентичност, новата колекция Dive Master 500 съчетава решителна надеждност и здравина с много съвременна гъвкавост.

DIVE MASTER 500

Докато по-меките органични цветове – черно, бордо, кафяво, сиво, каки зелено и бяло са взаимствани от природата, класическият за Dive Master 500 корпус е облечен с „Black Ice“ или златно PVD покритие. Това иновативно покритие е отличителна черта на Victorinox Swiss Army. Дизайна на циферблатът е семпъл, с фини вертикални линии през цялото лице на часовника, с изключение на стилен кръг в центъра, който показва военно време. Еднопосочно въртящия се ринг с маркери на 20, 30, 40 и 50 минутни ясно се открояват благодарение на уголемените арабски цифри. Мекият фон поглъща светлината, създавайки поразителен контраст с повдигнати и светещи маркери култовия за Victorinox щит. Минутната стрелка, която е от решаващо значение за засичане по време на гмуркане е с формата на стрела, като при част от колекцията е оцветена в ярко оранжево и жълто, което дава свеж и модерен вид.

DIVE MASTER 500

Новата колекция на Dive Master 500 пристига в различни размери и цветове: 4 кварцови модели в черно, бордо, каки зелено (със златно PVD покритие) или бяло, с 38 mm размер на корпуса; два кварцови модели в бяло или каки зелен с корпус от 43 mm и 3 механични версии в сиво, червено и кафяво, също с корпус от 43 mm.

DIVE MASTER 500

Удароустойчив и водоустойчив до 500 метра, Dive Master 500 е стилен часовник с изключително качество. Приключенски и градски този часовник е създаден за сериозна работа, но и за забавление.

Dive Master 500 можете да намерите в Remco.bg.

Още часовници от Victorinox Swiss Army:
NIGHT VISION – през деня или през нощта. Находчива система за осветяване с ниска енергийна консумация на светодиоди (издържат 7 денонощия). Гениална многофункционалност, характерна за легендарната швейцарска марка.
Chrono Classic – от хронограф до 1/100-на от секундата до вечен календар 1/100.
AIRBOSS CHRONOGRAPH – Еволюцията продължава. Класически модел в полирана неръждаема стомана (316 L), напълно оборудван с високофункционален хронограф.
AIRBOSS LIMITED EDITION – Благородството на титана. Лимитирани Airboss серии в матово титаниево сиво – 300 броя за хронограф версията и 500 за модела с три стрелки. И двете разполагат с механизъм с автоматично навиване.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.