Часовник AIRBOSS CHRONOGRAPH

0
 

Сподели

Shares

Victorinox Swiss Army представя часовника AIRBOSS CHRONOGRAPH – класически модел в полирана неръждаема стомана (316 L), напълно оборудван с високофункционален хронограф.

Часовник AIRBOSS CHRONOGRAPH – Еволюцията продължава

Часовниците Victorinox Swiss Army са прецизни инструменти с модерен вечен дизайн, създадени, за да останат.

Функционален, искрен и автентичен, часовникът AIRBOSS се фокусира върху най-важното, за да спази обещанието си: ДА БЪДЕ СПЪТНИК ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.

Верни на строгите изисквания на военното инженерство, новият AIRBOSS CHRONOGRAPH има същите размери (42 мм) като лимитираната серия и същият автоматичен самонавиващ се механизъм – известният и много надежден Valjoux 7750. Подобреният дизайн притежава семпла естетика, здравина, прецизност и перфектна четливост на всички функции. Циферблатът, в антрацитно сиво или сребърно бяло, е широко отворен с уголемени цифри и дълги луминесцентни централни стрелки.

Всеки часовник Victorinox Swiss Army е проектиран и създаден да отговаря на най-високите стандарти за качество на Victorinox, подкрепени с 3 години гаранция.

Часовникът идва в два варианта: с кафява кожена каишка или верижка от неръждаема стомана. Но какво и да изберете, AIRBOSS ще е идеален спътник за цял живот.

Часовник AIRBOSS CHRONOGRAPH – Еволюцията продължава

Victorinox Swiss Army произвежда часовниците си в своя собствена фабрика в Швейцария, базирайки се на критерии за техническите характеристики, които оптимизират качество и функционалност. В отдела по качествен контрол на Victorinox Swiss Army провеждат над 70 теста, за да дадат гаранция, че всеки часовник отговаря на най-високите стандарти на швейцарската часовникарка индустрия.

AirBoss Mechanical Chronograph:
– Произведен в Швейцария
– Ø 42 мм Титаний
– Механичен самонавиващ се (ETA Valjoux 7750)
– Устойчив на надраскване, тройно антирефлексно покритие от сапфир
– Водоустойчив до 100 м (10 ATM, 330 фута)
– Календар
– Военно време отпечатано върху цифреблата
– Позволява точност до 1/10 от секундата
– Цена: 3540 лв.

AIRBOSS, както и други швейцарски часовници с марката Victorinox Swiss Army, можете да намерите в remco.bg.

Още часовници от Victorinox Swiss Army:
NIGHT VISION – през деня или през нощта. Находчива система за осветяване с ниска енергийна консумация на светодиоди (издържат 7 денонощия). Гениална многофункционалност, характерна за легендарната швейцарска марка.
DIVE MASTER 500 – здрав и стилен, предназначен за приключения. Удароустойчив и водоустойчив до 500 метра, с жизнено важните за гмуркане атрибути. Разнообразна гама от цветове.
Chrono Classic – от хронограф до 1/100-на от секундата до вечен календар 1/100.
AIRBOSS LIMITED EDITION – Благородството на титана. Лимитирани Airboss серии в матово титаниево сиво – 300 броя за хронограф версията и 500 за модела с три стрелки. И двете разполагат с механизъм с автоматично навиване.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.