Часовник NIGHT VISION – през деня или през нощта

0
 

Сподели

Shares

Със своите многобройни осветителни функции новата версия на Victorinox Swiss Army Night Vision предлага гениална многофункционалност, характерна за легендарната швейцарска марка и го прави един наистина достоен наследник на известното швейцарско ножче.

NIGHT VISION

Създаден през 2003 г. и сега изцяло обновен, Night Vision дължи името си на находчива система за осветяване с ниска енергийна консумация на светодиоди (LED). Пълния обхват на полезност се разкрива когато всяка една от неговите функции за осветление се задейства чрез натискане на малък бутон. Едно кратко натискане активира синя LED светлина, която позволява оптимална четливост на дисплея. Две натискания задействат бяла LED светлина, която създава непрекъснат лъч видим до разстояние от 1 километър. Три натискания на бутона започват стробоскопичен режим, мигащ сигнал с голяма дълготрайност – 7 дни и 7 нощи, която представлява ценен ресурс за спешна помощ, който може да бъдат превърнат в сигнал с висока интензивност чрез натискане и задържане на бутона. Малка червена светлина в долната част на циферблата прави часовника лесно откриваем в тъмното, както и служи за индикация за края на живота на батерията.

NIGHT VISION

LED светодиодите са интегрирани в изискан, класически дизайн. Новият Night Vision, с богатството си от функции, се определя също от елегантните си и сдържаните линии, които са резултат от безкомпромисно внимание към детайла, което е характерно за всички часовници Victorinox Swiss Army.

Часовникът Night Vision споделя живота на ползвателя, независимо дали във всекидневието или при екстремни условия.

NIGHT VISION

Раздела на признания, публикувани на интернет страницата nightvision.victorinox.com включва една конкретна случка в скована от лед територия, която подчертава специфичните характеристики на този часовник в извънредни ситуации. Часовникът придружа германски отбор, спонсориран от Victorinox Swiss Army, който участва в последното „Black Ice” състезание в Сибир – 610 км експедиция на крак и ски над езерото Байкал. При температури, които понякога падат до -40 ° C, Night Vision помогна на състезаващите се да спазват строги изисквания за време, нещо изключително важно в едно такова начинание. LED осветителната функция „се оказа много полезна за намиране на необходимото оборудване на тъмно“. Тук часовникът е спътник в екстремна ситуация, но също така ще демонстрира своя характер и полезността на тези, които не са изправени пред такива условия, а просто трябва да отворят врата на тъмно или да погледнат колко е часа в средата на нощта.

NIGHT VISION

Елегантен и мултифункционален, Night Vision ще бъде с теб по време на всякакви приключения, големи и малки. Това е часовник за живот, през деня или през нощта. Перфектният „спътник за цял живот“.

Night Vision можете да намерите в Remco.bg.

Още часовници от Victorinox Swiss Army:
DIVE MASTER 500 – здрав и стилен, предназначен за приключения. Удароустойчив и водоустойчив до 500 метра, с жизнено важните за гмуркане атрибути. Разнообразна гама от цветове.
Chrono Classic – от хронограф до 1/100-на от секундата до вечен календар 1/100.
AIRBOSS CHRONOGRAPH – Еволюцията продължава. Класически модел в полирана неръждаема стомана (316 L), напълно оборудван с високофункционален хронограф.
AIRBOSS LIMITED EDITION – Благородството на титана. Лимитирани Airboss серии в матово титаниево сиво – 300 броя за хронограф версията и 500 за модела с три стрелки. И двете разполагат с механизъм с автоматично навиване.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.