Garmin Forerunner 955 Solar: По-бързи, по-прецизни, подобрени!

Новият модел от легендарната серия вече е тук

0
 

Сподели

Shares
Garmin Forerunner 955 Solar
Garmin Forerunner 955 Solar

Серията Forerunner на Garmin е добре позната на всеки бегач, затова новият GPS часовник от семейството Forerunner 955 Solar не се нуждае от хвалби – всичко впечатляващо, така или иначе, вече се намира в него.

Forerunner 955 Solar е предназначен за бягане и триатлон, като целта му е не просто да ви помага по време на сесиите, но и значително да подобри собственто ви представяне. В помощ на атлетите са впрегнати цял наръч от функции, като новата, показваща кога сте готови за наистина продуктивна тренировка, на база ежедневни предложения с подготвителни упражнения. Часовникът следи резултатите от тези предложения и физическите ви параметри, като спрямо тях се адаптира към, така да се каже, собствения ви характер и буквално усеща кога е настъпил моментът да ви изцеди със здраво бягане.

Друго нововъведение е многолентовият дисплей с вградени, пълноцветни карти, който уверено ще ви навигира по маршрута, не зависимо из какъв пущинак бягате.

Garmin Forerunner 955 Solar

Функциите running power, която показва колко мощност прилагате към пътя докато бягате, running dynamics, стремяща се да подобри динамиката ви на бягане, и музика, с до 2000 свалени песни и възможност за стрийминг, пък се управляват повече от удобно чрез традиционните бутони и новият сензорен дисплей, което значително подобрява комфорта ви по време на бягане.

Батерията на Forerunner 955 Solar издържа до 20 дни в режим на смарт часовник, а както се подразбира от името на модела, позволява зареждане със слънчева светлина.

За да не мислите за излишни предмети като вашия портфейл, часовникът е снабден и с фунцията Garmin Рау™, която позволява да извършвате безконтактни плащания директно с китката си.

Garmin Forerunner 955 SolarСред останалите новости в модел 955 са:

Програмата с нов сутрешен отчет, който предоставя информация за времето през деня и обобщава данните за вашия сън, времето за възстановяване, състоянието на тренировка и HRV статус.

Самият HRV статус също е нововъведение за модела. Той проследява вариабилнстта на сърдечната ви честота, докато спите, като ви дава по-добра представа за цялостното ви физическо състояние.

Уиджет за състезания – тази функционалност ви предоставя прогнозна информация за предстоящото състезание – представяне, времето за деня на състезанието, обратно броене и други.

Multi-band GPS сателитно проследяване с GPS, GLONASS, Galileo и BeiDou, което обезпечава превъзходната точност на навигиране и информация за скоростта ви на придвижване, дори и в най-пресечените среди.

Научи повече за часовниците Forerunner 955 в официалния сайт на Garmin или посети магазинa на марката на адрес София,Бул. “Васил Левски” 80-А.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.