25 март: Stanley Junior Cup на Fun Park Borovets

Състезанието ще се проведе от 9:30 ч. до 15:00 ч. във Fun Park Borovets

0


Дата на събитието: 25.03.2023

Сподели

Shares
Stanley Junior Cup Slope Style
Stanley Junior Cup Slope Style

Fun Park Borovets кани всички млади фристайл сноубордисти да покажат своите умения и креативност, като се включат в детско-юношеското състезание по сноуборд Stanley Junior Cup Slope Style. Състезанието ще се проведе на 25 март, събота от 9:30 ч. до 15:00 ч. във Fun Park Borovets.

Директорът на състезанието и управител на парка, един от най-успешните български сноубордисти в свободен стил, Симеон Митрев, сподели, че организаторите и шейпърите на парка ще се постараят да създадат оптимални условия за изява на младите състезатели.

Участниците ще се състезават в три възрастови групи:

  • момчета и момичета от 8 до 10-годишна възраст,
  • момчета и момичета от 10 до 14-годишна възраст,
  • девойки и юноши от 14 до 18-годишна възраст.

Съдиите ще оценяват състезателите по три критерия – изпълнение, трудност и цялостно впечатление.

„Stanley Junior Cup Slopestyle“ се провежда за първи път в България, а събитието носи името на една от най-качествените марки за термо продукти на пазара – Stanley. През годините марката се превръща в съществена част от работата, пътувания и приключения на открито.

Състезанието ще се проведе с любезната подкрепа на домакините от Borosport, магазини за аутдор екипировка Aquamatrix, ски и сноуборд сервиз X Rescue, Billkey Real tea, магазини БИОМАГ.

Записванията ще бъдат до 23.03.2023 г. За да участвате, е необходимо да закупите дневна лифт карта на място в Adventure Center Borosport в хотел „Рила“, след което ще ви бъде даден бадж и стартов номер.

ВСИЧКИ СЪСТЕЗАТЕЛИ ТРЯБВА ДА НОСЯТ КАСКИ И ДА ИМАТ АКТИВНА ПЛАНИНСКА ЗАСТРАХОВКА!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.