Дъски на Drake с 50% намаление

0
 

Сподели

Shares

От около две седмици вече наистина е зима. Сезонът още не е показал лютата си страна (но ще го направи), а който не е успял да направи някое и друго спускане, със сигурност си мечтае за приключения по пистите, горите и в пудрaтa.

Това, че вече е зима обаче съвсем не означава, че е късно да се сдобием с чисто нов борд. Напротив – точно сега му е времето, защото дъските на Drake в момента можем да намерим с цели 50% намаление.

Drake

През 1991 италианският производител Northwave (собственик и на култовите автомати Drake) създава отделна линия за бордове. За тези, които не се досещат – името на бранда отново е Drake, a през годините дъските трупат заслужена слава на такива с отлични характеристики и високо качество.

Drake предлагат дъски за всеки вид каране и за всички видове карачи като по никакъв начин не правят компромис с качеството, технологията и дизайна. От фабриката на марката пристигат дъски с няколко различни профила: класически камбер, микро камбер, pow камбер, скейт камбер, flat и класически рокер. Карачите могат да избират от би-аксиален през хибриден до три-аксиален плат, а формите покриват и най-претенциозните бордисти, като има от чист фрийстайл до чист фрийрайд.

Drake

Моделите, които можем да намерим в България, са: зверският all mountain League, по-голямото му братче Squad и най-високият в класа си Team Kohei. Утвърдените фрийстайл модели DF2 и DF3 също са налични на половин цена, а за дамите са предвидени all mountain моделите DFL и Charm, и фрийстайл оръжието Venice.

Цените на моделите варират между 279.50 лв и 489.50 лв на намалена цена. Всички дъски са от сезон 2016/2017 и могат да бъдат намерени в магазините: TrueRiders, София Рент Център, SportBox Plovdiv, Черният Кон – Пампорово и AQUAMATRIX.

Drake

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.