Победителят на Pinkbike за най-добър планински велосипед от 2022 г. ще бъде представен на 16 март в AquaMatrix

TREK представя новото поколение на планинския велосипед Fuel Ex и неговата електрическа версия Fuel Exe

0
 

Сподели

Shares
ТREK Fuel EX
ТREK Fuel EX / снимка: Тrekbikes

Велосипедите са уникална ниша, чиито ползватели стават все повече и повече. И логично, с търсенето се увеличава качеството на предлаганото. А какво би искал всеки колоездач – повече адреналин, стабилност и лекота. Е, ако велосипедът е красавец, кой ти бяга от това.

ТREK Fuel EX
ТREK Fuel EX / снимка: Тrekbikes

Ако планинските пътеки са ти страст дотам, че непрекъснато ти се струва, че гората те зове, а гаджето те ревнува, че прекарваш повече време с колелото, какво да кажем – освен, че те разбираме. И ние сме така и затова решихме да ти споделим за едно събитие за „наши“ хора. Ако в главата ти има вятър, а по ръцете смазка от верига, значи си „наш“ човек.

Повече за събитието може да намериш във фейсбук, а ето и малко информация в аванс:

Fuel EX

TREK Bikes Bulgaria и AquaMatrix са ни организирали представяне на два мега яки байка. Ще започнем с новото поколение на Fuel EX. Това е една универсална машина, която катери леко, спуска комфортно и ти гарантира забавление на макс на всяка пътека. Не е случайно изобщо, че точно той е победителят на Pinkbike от 2022 за най-добър планински велосипед. Как танцува по всеки офроуд терен може да видиш в следващото видео.

Fuel EXе

Другото бижу, което ще разкрие прелести на събитието, е не по-малко интригуващо. Той е електрически, обаче е много лек и супер елегантен. Не се учудваме, че е грабнал награда от Design & Innovation Award.

ТREK Fuel EXе
ТREK Fuel EXе / снимка: Тrekbikes

Казва се Fuel Exe и е представител на леката категория е-байкове, които стават все по-желани. Базиран е на Fuel EX, но към името е добавено „е“. Както загатнахме, тежи едва 17.5 кг за най-леката окомплектовка и около 19 кг за най-тежката. Тук „трикът“ на Trek е, че са заложили на нов за велоиндустрията тип електромотор, чиято архитектура го прави много ефективен, компактен, лек и доста тих.

А за всички предимства на братовчедите Fuel EX и Fuel EXe може да разберете на представянето, организирано TREK Bikes Bulgaria и AquaMatrix на 16 март, от 10:00 ч. до 19:00 ч., в магазин AquaMatrix.

Подробности за събитието може да следите във фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.