AQUAMATRIX онлайн: Премиум марки за всички

Още от пръв поглед на aquamatrix.bg става ясно, че предлаганите марки не са случайни

0
 

Сподели

Shares
TREK22 Rail Social
TREK22 Rail Social

В два поредни материала ви представихме историята на AQUAMATRIX  –  и се разходихме из новия им шоурум на ул. Йерусалим 15 в София. За да е пълна разходката из света на премиум сноуборд и вело екипировка обаче трябва да направим и един бърз скрол през техния сайт, който ще ни даде отговора на въпроса защо AQUAMATRIX е всичко, от което се нуждаеш, ако държиш на качествената екипировка за любимия ти спорт…

Моделите на TREK
Моделите на TREK се тестват в аеродинамични тунели

Още от пръв поглед на страницата aquamatrix.bg става ясно, че марките, които AQUAMATRIX предлагат, не са случайни. Независимо дали става дума за сноуборд или велосипеди, в шоурума са подбрани само такива брандове, които доказано развиват сферата, в която работят, чрез постоянни иновации. Брандове като TREK, LIBTECH и SMITH са съсредоточени в производството на конкретни продукти и притежават добре развити R&D (Research and Development) отдели.

Велосипед TREK
Велосипед TREK / снимка: AQUAMATRIX

Така например в категория “КОЛЕЛА” те очакват най-новите модели на TREK – един от най-големитe и доказали се производители на велосипеди в света, чиито модели се тестват в аеродинамични тунели, за да достигнат оптимална за предназначението си форма. 

TREK Fuel ExeОсвен класическите хардтейл и фулсъспеншън маунтин байкове, ще срещнеш и далеч по-модерните им електрически версии, които, както се оказва, доминират 70% от велопазара в Европа. Едни от най-популярните модели по света, а и у нас са например TREK RAIL и дългоочкавния TREK Fuel Exe.

Trek DualAQUAMATRIX се стараят винаги да следват съвременните тенденции, ето защо на сайта ще можеш да разгледаш и достъпни модели хибридни колела, съчетаващи характеристиките на шосейните, планинските и туристическите велосипеди. С модели като TREK Dual Sport лесно ще можеш да се придвижваш между офиса ти и любимите пътеки за уикенд разходка. 

Обувки аз велосипед NorthwaveВ категория “ВЕЛО ЕКИПИРОВКА” пък се намират всички останали компоненти, без които не можеш да минеш. За комфорта на тялото ще се погрижат специалистите от Northwave – италианска компания с повече от 50 години опит в разработката на висококачествени обувки и облекла за сноуборд и колоездене. R&D отделът на компанията е създател на една от най-усъвършенстваните системи на пазара – SLW2 за захващане и регулиране на обувката към крака, позволяваща събуването ѝ само с едно натискане, какъвто е случаят с моделите Nоrtwave Spider 3 Plus и Northwave Revolution 3.

Каска Smith Каските са изключително важен компонент за твоята безопасност, затова AQUAMATRIX не правят компромис с качеството, спирайки се на най-новите модели протекция за глава на американците от Smith, които също така ще ти осигурят и перфектен обзор с техните MTB маски като моделът SMITH SQUAD. 

Flex Control Drive PlateПри автоматите за сноуборд AQUAMATRIX залагат на техно-прагматиците от BENT METAL. Марката буквално представлява консорциум от инженери, дизайнери и заклети сноубордисти, посветили себе си в създаването на автомати. Bent metal притежават експертен опит с композитните материали и са ориентирани към околната среда. Също така са създатели на уникалната система Flex Control Drive Plate, която предава енергия от краката ти директно към твоята дъска. Едни от най-предпочитаните модели на марката са Bent Metal Transfer. В Aquamatrix ще откриете също и доказалите се във времето, сноуборд автомат DRAKE, включително добре познатият модел DRAKE Fifty, прословут с това, че е изключително здрав и конвенционален и е един от онези продукти, които ще останат толкова дълго време с теб, че единствената причина да го смениш би била, ако решиш да потърсиш по-висок клас или ти е писнало да го гледаш. В магазина можеш да откриеш и резервни части за всички сноуборд автомати, които предлага Aquamatrix. 

обувки за сноуборд NORTHWAVEОбувките за сноуборд отново са отговорност на италианците от NORTHWAVE, доказали се като автори на едни най-удобните, топли и работещи обувки в индустрията с модели като Northwave Decade.

Ръкавици за сноуборд LeVelНяма да сбъркаш и при избора на зимни ръкавици, които в AQUAMATRIX са дело на италианската компания LeVel (първият производител на сноуборд ръкавици в света). Благодарение на иновативния си подход и редица технологични нововъведения, Level се превръщат в един от лидерите в сектора. Важен пример, говорещ за технологичния напредък на компанията, е специалната защита за китката Biomex, която намалява риска от навяхвания и фрактури по време на сноуборд. Друг “пробив” е системата за термоформоване, персонализираща прилягането на ръкавиците към дланта и китката. Ръкавиците на Level се отличават със здравина, комфорт и топлина, дори при екстремно ниски температури. Level са и един от малкото спортни брандове в света, предлагащи 3 години гаранция.

Очила SmithОтделен акцент в продуктовата гама на AQUAMATRIX  са очилата и маските за ски, сноуборд и колоездене на американската компания Smith – лидер на пазара, който смело можем да наречем и трендсетър в областта. Историята ѝ започва през далечната 1965 г., когато създават първата маска за ски с двуслойна плака. Оттогава до днес Smith са автори на редица иновации, много от които оформят и съвременния облик на въпросните спортове. Прочутите свръхтехнологични лещи ChromaPop, които ти позволяват да виждаш външния свят с несравнимо ниво на жизненост, оптимизирайки цвета и увеличавайки яснотата; Или най-новата разработка на компанията – моделът Smith 4D MAG, който отваря допълнително визуалния прозорец и включва MAG технологията, която ти позволя бърза смяна на плаките във всякакви условия.

През 2006 г. Smith  правят логичното и разширяват бизнеса си, стартирайки и производството на сноуборд каски, а през 2013 г. и на велосипедни такива. Компанията влага в това начинание целия си опит, довел до появата на едни от най-надеждните и същевременно добре вентилирани модели на пазара.

Ако се интересуваш кои са останалите премиум марки, с които работят AQUAMATRIX и с какви техни продукти можеш да се сдобиеш, посети aquamatrix.bg и влез в света на премиум екипировката!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.