Премиера на най-новия сноуборд филм Stay Tuned

0


Дата на събитието: 26.09.2018

Сподели

Shares

Броени дни остават до официалната премиера на един от най-дългоочакваните сноуборд филмови проекти за тази година – Stay Tuned. Организаторите на събитието от Drop In Core Shop, Burton Bulgaria, Rapsody Travel & Events Bulgaria, заедно с екип на Absinth Films, ни канят на 26-и септември в клуб Терминал, където с прожекцията на филма, ще поставим и началото на новия зимен сезон.  

Stay Tuned

Не пропускайте и вие да станете част от премиерата, за да се потопите в едно визуално приключение, което ще ви отведе до някои от най-красивите места по света за каране на сноуборд – Канада, Калифорния, Италия и Швейцария. Не по-малко готино е, че в Stay Tuned ще видите и едни от най-големите имена на световната сноуборд сцена. Сред тях са ветеранът Николас Мюлер от Швейцария, норвежкият викинг Миккел Банг, заедно с беккънтри иконата Джон Джаксън (САЩ). Към тях се присъединяват и американските сноубордисти Hans Mindnich, Брандън Кокард, Judd Henkes, Бен Фъргюсън, Джед Скай, Деметри Бейлс, Брук Крауч, олимпийският шампион Ред Джерард, Кам Фицпатрик, Кайл Мак и Аспен Уийвър.

Част от тях ще бъдат сред специалните гости на премиерата на филма. Тази година карачите ще бъдат придружени и от калифорнийската музикална банда Easy Giants, начело с Крис Емингтън. Тяхното представление на живо ще започне след премиерата на Stay Tuned, когато ще можете да чуете последния им албум “Old Dance”.

Прожекцията на филма ще започне в 20:30 ч., а повече информация за събитието, както и за продажбата на билети, можете да намерите във фейсбук.

Във видеото по-долу можете да видите официалния трейлър на Stay Tuned:

Stay Tuned Trailer (official)

Stay Tuned Trailer (official)

Публикувахте от Absinthe Films в Петък, 14 септември 2018 г.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.