Боровец открива активно Лято 2020 с Ден на приключенията и лифт билети на половин цена!

Всичко започва тази събота - 4-ти юли!

0


Дата на събитието: 04.07.2020

Сподели

Shares

Откриване на летен сезон в Боровец

Тази събота, 4-ти юли, Боровец кани всички любители на планината и активния начин на живот да отпразнуват заедно така очаквания летен сезон.

Специално за празника двупосочните билети за лифтовете за възрастни и за деца ще бъдат на половин цена.

Входът за любимия на малки и големи въжен град “Бороландия” ще бъде безплатен с предварително записване в информационния център на курорта – Адвенчър Център Бороспорт в хотел „Рила“. Всички малчугани също ще могат да се включат и в забавните игри на открито в 10ч. и в 16ч.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Наръчник за оцеляване на родители с малки деца на Боровец

Borovets Mountain Bike Park
Снимка: Borovets Mountain Bike Park

Borovets Mountain Bike Park очаква любителите на планинското колоездене с два открити урока с професионалните карачи от Pro Team Samokov. Сутринта стартира карането по семейното трасе на парка, подходящо за всички нива и възрасти, а следобед предстои и по-екстремно спускане по downhill трасетата на парка, съпроводено с ценните съвети на младите състезатели.

Ще има и йога класове на открито, състезания по стрелба с лък и още много
приключения сред вековната борова гора и лековития въздух в планината.

За начало на летния сезон, Боровец и хотелите в курорта са приготвили за гостите и
страхотни награди. През деня всеки посетител ще може да участва в томбола за 5
сезонни летни и 5 сезонни зимни карти, както и множество награди, предоставени от хотел “Рила”, хотел “Янакиев”, хотел “Ела”, хотел “Лион” и хотел “Самоков” в Боровец.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Боровец: Първият курорт

Летен сезон в Боровец

В съботния ден гостите на курорта ще могат да се насладят и на изложение на ретро и електрически автомобили, част от рали “Сердика”.

ДиДжей парти на открито в хитовия бар “The Terrace Lounge” в хотел „Рила“ ще съпътства празничните активности.

Откриване на летен сезон в Боровец

За безопасността и спокойствието на всички гости, Боровец отвори врати на 20-ти юни в режим на засилени стандарти за почистване и хигиена, както и практики за спазване на социална дистанция.

На всички ключови места в курорта са поставени дезинфектанти, наложени са строги ограничения за максималния брой гости, допускани в лифтовете, всички съоръжения сендезинфекцират, а персоналът на курорта преминава редовно през детайлен инструктаж и тренинг за работа в условията на пандемия. Това са някои от мерките, част от програмата “Бъдете здрави, бъдете активни с Боросрпот”, които курортът предприе за сигурността на всички гости и служители в планината.

С нови правила и процедури за превенция отвориха врати и хотелите в Боровец. За летния сезон те очакват любителите на планината с ексклузивни цени с много включени екстри, разнообразни приключенски, здравословни, кулинарни и арт активности през уикендите, както и специални предложения за дълъг престой.

Повече информация за летните активности, който ви очакват в Боровец можете да намерите на: borovets-bg.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.