Боровец ще открие зимния сезон в събота

Любителите на белите спортове ще могат да подгреят пистите с безплатно нощно каране в петък

0
 

Сподели

Shares

След дългото чакане, дойде и моментът, в който ски зоната в Боровец ще отвори за всички любители на зимните спортове. Денят е 23-и декември, а в 8:30 ч. на долна станция на седалковия лифт „Ястребец експрес“ Петър Попангелов и децата от ски и сноуборд клубовете на Самоков символично ще пуснат първата седалка в курорта.

Боровец ще открие сезона в събота

Най-нетърпеливите от вас ще имат възможност да подгреят пистите на ски зоната „Ситняково“ в петък вечер. Тогава карането ще бъде безплатно. То ще започне в 18 ч. и ще продължи до 21:30 ч.

През целия съботен ден Боровец ще бъде огласяван от музика. В програмата е заложено и традиционното факлено шоу на инструкторите от ски училищата в Боровец, с което официално ще бъде поставено началото на зимния сезон.

Боровец ще открие сезона в събота

За тези от вас, които нямат опит в зимните спортове, инструкторите от ски училище „Бороспорт“ ще са пред хотел „Рила“ и с безплатни уроци ще ви помогнат да направите първите си стъпки в тях. За целта трябва да се запишете предварително в офиса на ски училище “Бороспорт” пред хотел “Рила” от 8:00 до 10:00 часа.

 

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.