Боровец открива ски зоната с безплатно каране

0


Дата на събитието: 19.12.2015

Сподели

Shares

Добри новини за всички запалени по зимните спортове. На 19 декември Боровец започва поетапно отваряне на ски зоната.

Първите писти, които ще бъдат отворени за най-нетърпеливите скиори и бордисти са: “Попангелов” (бивша “Ястребец 2”), “Ситняково 1”, част от Ситняковски път, “Сухар”, “Рила” и “Ротата”, а лифтовете, които ще ги обслужват са: кабина “Ястребец”, четириседалков лифт “Ястребец Експрес” , четириседалков лифт “Ситняково Експрес” и влекове “Ситняково”, “Рила” и “Ротата”.

И за да са още по-приятни емоциите на гостите в курорта от Бороспорт обявяват, че ползването на лифтовете на 19 декември ще е безплатно за всички.

Ски център "Маркуджик", Боровец
Ски център „Маркуджик“, Боровец

За нощно каране ще са отворени Ситняковски път, писти “Рила” и “Ротата” с лифтове “Мартинови бараки”, влекове “Рила” и “Ротата”.

Кабина “Ястребец” и четириседалков лифт “Ситняково Експрес” ще са на разположение на всички любители на планината, независимо дали са със ски и сноуборд или просто са решили да се разходят в снежна Рила.

На първи спускания ще могат да се порадват и фрирайдърите, като обаче специално за тях от Бороспорт предупреждават, че снежната покривка на места е все още доста тънка и трябва да бъдат особено внимателни.

Банерът „Borovets is Open“ на новия ски сезон ще скъса легендарният български скиор Петър Попангелов младши, а диджей и хубава музика ще подгряват настроението на гостите в курорта през целия ден.

Повече за новия сезон в Боровец ще научите от тук.

A-TEAM Winter Cup - Боровец. Снимка: Ева Мария Иво Иванова
A-TEAM Winter Cup – Боровец. Снимка: Ева Мария Иво Иванова

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.