Лонгбординг – кога, ако не сега?

0
 

Сподели

Shares

Както и да го погледнем, да се придвижваш из градските улици на дъска с четири малки колелца, си е като да караш сърф на асфалт. Усещането за свобода, вятърът в косите, лятното настроение и приливът на вълнение са си същите, а разликата е, че не трябва да чакаш прогноза, за да им се насладиш.

Ако ни попитате кои са трите ни любими неща по отношение на лонгбординга, със сигурност сред тях място ще намерят:

Супер начин за придвижване без никакви последствия върху околната среда;
Може да се “паркира” навсякъде (или да бъде взет в ръце, където и да влизаш);
И да се транспортира – също (например до морето, където с него да си бръмчиш до плажа);

Лонгбордове ROXY
Снимка: www.instagram.com/roxy/

Плюс това лонгбордингът си е супер начин да се поддържа спортна форма, да подобриш баланса си или да си набавиш малко или повече адреналин в ежедневието. Както споменахме, чудесен начин за придвижване е, също като колоезденето например, но с тази разлика, че се отразява по-поносимо на бюджета.

ROXY лонгбордове с намаление

В момента в избрани магазини в страната и онлайн, пък има много добри намаления, така че определено сега е моментът да се замислим за прехвърляне към придвижване с лонгборд, без това да бръкне прекалено дълбоко в джоба на летните ни шорти.

Лонгбордове ROXY
Снимка: www.instagram.com/roxy/

Фрийрайд модел ROXY FREE

За 279 лв., вмесо за 379 лв., можем да се сдобием с фрийрайд модела на Roxy – FREE (как иначе да се казва?!) с дължина на дъската 36 инча.

Roxy Longboard Free

ROXY GLIDER

С EVA пяна в горната част – идеален за каране по сандали или летни обувки с тънка подметка (когато си говорим за джиткане до плажа), е моделът на Roxy – Glider. Това е класически/крузър модел с 36’’ дължина и нова цена от 269 лв. (вместо 359).

Roxy Longboard

ROXY TRIBE

Не единствено, но супер за тези, които освен за придвижване, биха използвали лонгборда си и за някое и друго трикче, е моделът Tribe. Отличава се с kicktail форма, шкурка в горната част и 34’’ дължина, а цената му в момента е 239 лв. (вместо 319).

Roxy Longboard

С всички посочени модели на намалените им цени можем да се сдобием от магазините Stormshop, Aquamatrix, Breakpoint, Sport Delivery, Sport Box Пловдив.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.