Екипирай смарт устройството си с Dice.bg

Очаквайте невероятни намаления до 90 % на Dice.bg

0
 

Сподели

Shares

Ноември е мразовит, мрачен и захлупен в сянката на блестящите светлини на декември. Колкото и да е тъжен месецът понякога обаче, има едно нещо, което го прави страхотен – черният петък и възможността да се сдобиваме с всякакви продукти, джаджи и аксесоари на много-много по-добри цени.

Dice.bg се грижат любимите ни мобилни устройства да бъдат защитени от повреда, като предлагат различни ударо- и водоустойчиви кейсове, с които да предпазим притежанията си по време дори на екстремните си занимания. Освен това имат и дизайнерски кейсове (също с висока защита), с които да бъдем по-тренди и стилни в града и всеки път, когато оставим калните туристически обувки настрана за малко. Специално за черния петък продукти на много марки ще бъдат намалени и изглежда точно тогава ще е най-подходящото време да се сдобием както с кейсове, така и с калъфи и чанти за съхранение и пренасяне на таблети и лаптопи или предпазващи дисплея ни стъкла, например.

Dice.bg
Снимка: dice.bg

Кейсовете на марката Elago ще бъдат намалени с 30%. Сред тях откриваме такива, изработени от специални материали, устойчиви на надраскване и нагряване, супертънки кейсове и такива в различни цветове, подходящи за iPhone X.

Incipio, пък защитават смарт телефоните ни с богата колекция хибридни кейсове (комбинация от от силиконова вътрешност и поликарбонатна външна част), които ще открием намалени в петък с 30%. Всички те са удароустойчиви, а освен за телефони марката има защитни калъфи и за таблети, и лаптопи.

dice.bg

Смели, забавни и различни като дизайн са кейсовете на CaseMate. Разбира се, те са изработени и от материали, които да предпазват мобилните устройства дори когато ги оставяме върху неравни повърхности.

Като една от най-чувствителните части от мобилния ни телефон, дисплеят заслужава  подходяща протекция. Защитните стъкла на Eiger предпазват дисплея, а освен това не променят неговите качества, не повлияват видимостта и не възпрепятстват работата с телефона. Всичко от Eiger ще открием в Dice.bg с намаление от 20%. Eiger имат защитни стъкла за различни модели iPhone, Samsung, Huawei, Sony, Nokia и др.

Подложки, ръкохватки и поставки (включително за автомобили) откриваме сред продуктите на марката Clingo, които ще бъдат намалени в Dice.bg с 30%. Те са подходящи за iPhone и други размери телефони в зависимост от големината.

Dice.bg

JBL са добре позната марка, снабдяваща ни с чудесен звук чрез колони, слушалки и спийкъри. Продуктите на марката в черния петък ще претърпят намаление от 20%, а сред тях откриваме и такива, безопасни за използване от деца, както и безжични.

Pat Says Now имат калъфи и чанти за MacBook и различни модели преносими компютри, отново в зависимост от размера. Калъфите са с цветни и забавни дизайни, както и кейсовете, които марката произвежда. Намалението ще бъде с до 90% в Dice.bg.

Сред аксесоарите, предлагани от магазина, намираме и дизайнерски продукти на BMW и Mercedes като чанти за пренасяне и съхранени на таблети и кейсове с оригинален дизайн. Намалението е до 50%.

dice

Още много намалени аксесоари, външни батерии, аудио системи и други посрещат черния петък с доста по-ниски цени. Можем да се сдобием с тях от онлайн магазина dice.bg, както и на място на посочените адреси.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.