Stormshop и лонгборд културата в България

0
 

Сподели

Shares

Stormshop се заформя като люлката на лонгборда в България. След Loaded Boards, Orangatang и Arbor, в магазина вече се предлагат и канадските зверове Landyachtz.

Stormshop

От понеделник в Stormshop започна специална лонгборд разпродажба. Намалението, което магазинът дава на лонгборд маниаците е до -30% от редовната цена. Stormshop предлага не само лонгборди, но и лонгборд раници, протекция и аксесоари.

Освен голямо разнообразие на качествени лонгборд продукти, в Stormshop можете да получите и съвети за поддържка и каране на борда, за места за каране и групи, с които да го правите.

Stormshop предлага сервиз за лонгборди, тестови дъски за проба и професионални съвети.

Stormshop e фокусиран върху развитието на лонгборда в България и вече има и спонсориран райдър – Мартин Раднев. Марто е един от най-добрите и прогресиращи лонгборд карачи, той стои зад проекта LongDayBoarding и е член на разрастващия се отбор на Stormshop.

Stormshop
Мартин Раднев, LongDayBoarding

Offline магазинът Stormshop се намира на бул. Черни връх 80 срещу завод Витоша, а online той е на stormshop-bg.com.

Stormshop

Лонгборд марките, които са налични в Stormshop са Arbor, LANDYACHTZ, LOADED, EARTHWING, KEBBEK, HONEY, NEVER SUMMER, SAYSHUN, BEAR TRUCKS, PARIS TRUCKS, CALIBER TRUCKS, GUNMETAL TRUCKS, RANDAL TRUCKS, HOLEY TRUCKS, HAWGS WHEELS, ABEC 11 WHEELS, PINK WHEELS, FIREBALL WHEELS, ORANGATANG WHEELS, VENOM WHEELS, METRO WHEELS, TUNNEL WHEELS, VENOM BUSHINGS, KHIRO BUSHINGS, ENUFF BEARINGS, TRIPLE EIGHT PROTECTION и SMITH PROTECTION.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.