Джаджи „много в едно“ и защо ги харесваме

0
 

Сподели

Shares

Elago Multi USB-C Hub

Най-хубавото на новите технологии е, че ни позволяват да бъдем по-независими и функционални, разчитайки на колкото е възможно по-малко „джаджи“. По няколко причини харесваме устройствата „много в едно“ повече от останалите: заемат по-малко място в багажа; винаги са всички на едно място, което означава по-малко ровене в раницата; дори да се сетиш да вземеш само едното, вече си си взел всички, които биха ти потрябвали.

Elago Multi USB-C Hub

Elago Multi USB-C Hub е мултифункционален USB-C хъб, създаден от същия вид алуминий като Apple MacBook. Той разполга с пет налични изхода: USB Type-C порт за зареждане на MacBook, SD четец, MicroSD четец и 2 броя USB 3.0 порта. Устройството може да се свърже с всички нови MacBook компютри, както и с всички останали, които използват USB-C хъб и ни позволява да използваме различни устройства докато зареждаме компютъра си. Ние не се сещаме за нищо друго, което би ни потрябвало, а най-хубавата част е, че всички функции могат да бъдат използвани едновременно без нещо да „изгърми“. Теглото на Elago Multi USB-C Hub е 25 грама, а всички функции са събрани в 100 х 100-милиметровия размер на джаджата. Трансфера на данни става със скоросто до 5Gbps, а дори и продукти с по-висока консумация се захранват стабилно.

Macally USB-C Multiport Adapter 4K

Друг практичен и мултифункционален адаптер в Macally USB-C Multiport Adapter 4K. Той позволява свързване към външно HDMI устройство с USB-C или Thunderbolt 3. Разполага с USB-A вход за зареждане и синхронизиране на смартфон или таблет, както и с наличен женски USB-C вход за зареждане на MacBook 12 или друго устройство с USB-C. Поддържа HD (720p), Full HD (1080p) и Ultra HD (4K), както и многоканално аудио.

С мултифункционалните устройства Elago Multi USB-C Hub и Macally USB-C Multiport Adapter 4K можем да се сдобием от Dice.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.