Идеи за коледни подаръци от Dice.bg, част 2

0
 

Сподели

Shares

Продължаваме с идеите за коледни подаръци, които ни предлагат от Dice.bg. Освен, че излизат от рамките на стандартните подаръци, те могат да бъдат поръчани онлайн, което значително облекчава процедурата с предколедното ходене по м(ъките)агазините.

За приятеля, на когото му трябва малко мотивация, за да започне да спортува

dice.bg

Jawbone UP е гривна, която следи дневната и нощната активност на организма и предоставя данните към мобилния ни телефон, посредством приложение (iOS, android). Устройството измерва стъпките, дистанцията, изгорените калории, изкачени стълби, времето, прекарано активно, часовете сън. Освен това UP прави и мониторинг на съня през нощта и може да ни напомня за предварително зададени цели, които сме си поставили – точно за тези приятели, които имат нужда от малко побутване.

За приятеля, който иска да бъде стилен, но не и да се откаже от колоезденето

dice.bg

Чантата за през рамо от Cerruti е не само стилно, но и много практично допълнение към ежедневната ни „екипировка“. Тя е чудесен избор за всеки, който предпочита да се придвижва в града с колело или пеша, като отвътре е изработена от мек микрофибър, за да пренасяме с нея мобилни устройства и преносим компютър, без да се притесняваме от надрасквания. Чантата е изработена с допълнителни джобове за удобно подреждане на вещите, има регулируема дръжка и може да побере устройство с големина на дисплея до 15.6 инча.

За приятеля, който не се движи без музикално оформление

Dice.bg

Tour 2.0 са слушалки от Beats by Dre, които предоставят не само перфектен звук, който не се изкривява дори да ги усилим максимално, но и чудесен комфорт по време на носене. Те са с ергономичен дизайн и много леки. Съвместими са с всички устройства с аудио жак 3.5 мм, като микрофонът работи само с iPhone, iPad и iPod, но от всички поколения. Слушалките пристигат в комплект с различни по размер силиконови тапи за уши и кукички за по-удобно прилягане към ухото.

За приятеля, който бяга

Quad Lock

Quad Lock Run Kit е лента за ръка с удароустойчив кейс, с която телефонът ни остава сигурно закрепен за ръката, докато бягаме и същевременно зашитен от удари. Кейсът е с елегантен и компактен дизайн и може да бъде използван ежедневно дори и отделно от системата. Прикрепянето на кейса към лентата става за секунди, а със системата на Quad Lock, телефонът е защитен от спонтанни откачания. Самата лента за ръка е изработена от специален материал – nylon lycra, който позволява висока разтегливост, но и максимална здравина. Лентата може да застане стабилно около ръка с мярка от 17 до 38 см.

Всички посочени продукти, както и още много идеи за подаръци, са налични в Dice.bg, където можете да получите и повече информация за всеки от тях. Още идеи за подаръци, пък даваме тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.