Quad Lock – вземи телефона си навсякъде

0
 

Сподели

Shares
Quad Lock
Снимка: Dice.bg

С темпото, с което се развиват съвременните технологии, все по-често разчитаме мобилните телефони да ни „съпътстват“ във физическите ни активности и ежедневните градски задачки. За да можем да се възползваме от всички функции на смартфоните и мобилните приложения, докато спортуваме например, трябва да можем да вземем мобилното си устройство, където и да отиваме. За това се грижи Quad Lock®.

Системата Quad Lock® е „свръзката“ между хората, водещи активен начин на живот, и техните мобилни устройства. Тя позволява безпроблемно и сигурно прикрепяне на смартфона към кормилото на колелото, докато караме, към ръката, докато тичаме или към автомобилното стъкло, докато шофираме, като същевременно улеснява работата с различните приложения. За да бъде „вкарана в действие“ Quad Lock използва технологиите Twist, Lock and Go™ („Завърти, Заключи и Тръгни“) и Dual Stage Lock („Заключване на две нива“), които позволяват лесно и бързо прикрепяне на устройството към системата с гарантирана сигурност и без нужда от допълнителни ленти или каишки.

Quad Lock

Quad Lock® има и своята отличителна черта сред другите системи за закрепяне на смартфони – тя е прикрепена към кейс за телефон, което означава, че освен всичко останало, устройството ни ще бъде защитено и от удари през цялото време. Кейсът е с елегантен и компактен дизайн и може да бъде използван ежедневно дори и отделно от системата.

Quad Lock
Снимка: Dice.bg

Quad Lock Bike Kit е системата, създадена за прикрепяне на смартфона към кормилото на колелото. В комплекта се включват поставка за монтиране и два кейса – водоустойчив и удароустойчив, които могат да ползвани както самостоятелно, така и един върху друг.

Поставката за монтиране позволява позициониране на ъгъла, под който ще ни бъде най-удобно да работим с телефона си или да следим информацията върху дисплея. Тя е тествана за здравина и устойчивост, които се оказват безпогрешни благодарение на здравите и качествени материали. Самата поставка е готова да издържи тегло от над 100 килограма, а благодарение на технологията за двойно заключване на телефона към системата, спонтанните откачания, които могат да бъдат предизвикани от вибрациите по време на каране, са сведени до абсолютен минимум.

Quad Lock
Снимка: Dice.bg

С Quad Lock Run Kit пък, телефонът ни остава сигурно закрепен за ръката, докато бягаме. Комплектът е съвместим с iPhone 7 и включва лента за ръка плюс удароустойчив кейс. Прикрепянето на кейса към лентата става за секунди, а със системата на Quad Lock, телефонът е защитен от спонтанни откачания. Самата лента за ръка е изработена от специален материал – nylon lycra, който позволява висока разтегливост, но и максимална здравина. Лентата може да застане стабилно около ръка с мярка от 17 до 38 см.

Quad Lock
Снимка: Dice.bg

За безпроблемно шофиране и използване на различни приложения, като навигация например, се грижи Quad Lock Car Kit. Комплектът включва поставка, с чиято помощ се осъществява закрепването и кейс, устойчив на удари, съвместими с iPhone 7. Поставката позволява промяна на ъгъла за гледане на 360 градуса и може да бъде прикрепена както към стъклото, така и към таблото на автомобила. Тя е изработена с късо и плоско рамо, което спомага за обирането на вибрациите дори при шофиране по неравни пътища, като по този начин улеснява работата с приложенията и следенето на екрана. Отворът за камерата в кейса е достатъчно широк, така че да можем да заснемаме фото и видео кадри по време на движение

Кейсовете във всички комплекти – за колело, ръка и кола, са изработени от удароустойчив TPU материал с меко микрофибърно покритие. Той е изключително устойчив на външни атмосферни влиянияи запазва своята гъвкавост в широк температурен диапазон. TPU материалът притежава изключителна устойчивост на сгъване и скъсване, което увеличава продължителността на живота на всеки кейс, изработен от него. Кейсовете, участващи в комплектите Quad Lock, са изработени така, че да абсорбират ударите, като предоставят чудесна защита срещу натиск, изпускане и нараняване. Освен това обаче, те не ограничават достъпа до нито един от бутоните, входовете или изходите на телефона и позволяват 100-процентово използване на капацитета на екрана и камерата.

Повече за комплектите Quad Lock можем да открием в сайта Dice.bg, откъдето можем и да се сдобием с най-подходящия за нас. 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.