Идеи за коледни подаръци от Dice.bg, трета част

0
 

Сподели

Shares

Коледните празници вече са на една ръка разстояние от нас, а Dice.bg продължават да ни предлагат идеи за оригинални подаръци, с които определено ще успеем да зарадваме любимите си хора.

За приятеля, който е непрекъснато активен

 

Runtastic Smartwatch Moment Basic

Със сигурност всеки от вас има поне един приятел, който винаги е на гребена на вълната и мисълта да се спре на едно място не е вариант за него. Едва ли обаче сам може да прецени колко калории е изгорил или колко точно крачки е направил. Затова смарт часовникът Runtastic Smartwatch Moment Basic е идеалният подарък за него. Устройството ще му бъде верен спътник във всеки един момент от денонощието. То ще проследява активността му и автоматично ще разпознава съня. Освен това часовникът има функция за смарт аларма и вибриращ мотор, а също така могат да се впишат и приетите калории. Благодарение на всички тези функции, притежателят му вече ще знае с точност колко енергия изразходва в динамичното си всекидневие.

За приятеля, който не може без телефона си…

 

Mujjo Leather Touchscreen Gloves

Ръкавиците Mujjo Leather Touchscreen са идеалният подарък. Те му гарантират топлина, а още по-хубавото е, че няма да му се налага да ги сваля, в случай, че трябва да използва телефона си, докато е на открито. Това е възможно, благодарение на нано технологията, която ги прави съвместими с всеки тъч дисплей. Ръкавиците са изработени от естествена кожа от най-висок клас и са подходящи за всякакви активности през зимата. Подплатата им е изработена от кашмир, който е приятен на допир и предоставя добра изолация. С тях притежателят им ще е защитен и от вода, и вятър. А дизайнът и луксозният завършек на всеки един детайл правят носенето на ръкавиците истинско удоволствие.

За приятеля, който иска да живее в перфектна среда

 

Elgato Eve Room Wireless Indoor Sensor

Elgato Eve Room Wireless Indoor Sensor е сензор, който измерва качеството, температурата и влажността на въздуха в стайни помещения. Резултатите се виждат, благодарение на построени графики на дневна, месечна или годишна база. Също така сензорът анализира и опасните органични съединения. Той е съвместим с iPhone, iPad или iPod touch. Можете да се свързва директно с тях с Bluetooth технология, без да се налага да се използват допълнителни Wi-fi настройки.

За приятеля, който не може да живее без музика

JBL E55BT Wireless over-ear headphones

JBL E55BT Wireless over-ear headphones са слушалките, които ще радват часове наред любимите ви хора с хубава музика. Те осигуряват автентичен JBL звук. Освен това бързо превключват между устройствата, което означава, че няма да позволят на човека, който ги използва, да пропусне важно обаждане. Слушалките имат елегантен вид, който се допълва от удобна и стилна лента за главата.

Всички посочени продукти, както и още много идеи за подаръци, са налични в Dice.bg, където можете да получите и повече информация за всеки от тях.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.