Защита срещу вода и удари

0
 

Сподели

Shares

Да хванем всичките си приключения в кадър не винаги е толкова лесна задача. Не защото няма достатъчно добре развити технологии за запечатване на моментите, а защото понякога стремежът ни за свобода и приключения може да ни отведе до места, на които техническите ни средства могат да пострадат.

За да не се налага да сменяме телефона си всеки път, когато го изложим на опасност, е добре да го защитим. Така ще бъдем и сигурни, че няма да откаже да работи точно, когато най-много ни трябва.

Wakeboard
Снимка: Patrick Hall

Кейсовете за телефони Samsung Galaxy S7 и iPhone 6S от LifeProof са изработени, за да предпазват устройствата. Те са ударо- и водоустойчиви и са създадени с мисъл за приключенците, които няма да се спрат пред любимите си активности само за да не рискуват техниката си.

LifeProof Nuud е кейсът за iPhone 6S, който използва собствена технология за сигурност на екрана, която не изисква допълнителен протектор. Качеството на използване на тъч екрана и визуализацията не се понижава, а характеристиките на екрана остават точно такива, каквито са предвидени от Apple.

LifeProof Nuud

С LifeProof Nuud можете да използвате телефона си от басейна, в прашна и кална обстановка, или дори когато дъждът се излива наоколо. Калъфът предпазва телефона от мръсотия и прахови частици, защото разполага със запечатани отвори, но освен това удовлетворява изискванията на стандарта IP-68, който отговаря за защита на повърхностите от вода или прах.

Първото характеризиращо число „6“ показва доколко кейсът предлага защита от твърди чужди тела и частици. Покритие с характеризиращо число 6 може да удържи излагане на циркулиращ талк до 8 часа, без проникване на прахови частици след този период. Второто характеризиращо число „8“ индикира водоустойчивостта. Покритие с характеристично число 8 превишава всички останали защитни нива на водоустойчивост и е специфицирано от производителя. LifeProof Nuud е устойчив на потапяне до 20 метра дълбочина за време до 60 минути.

LifeProof Nuud
Снимка: appadvice

Освен на вода, LifeProof Nuud е устойчив и на много силни удари. Той предпазва гарантирано телефона дори при изпускания от 2 м, а технологията Schok Absorbent се грижи за това силата на удара да бъде „погълната” от материала на калъфа, а не от телефона.

LifeProof Nuud

Lifeproof Fre пък е ударо- и водоустойчивият калъф за Samsung Galaxy S7. Това е най-лекият и най-тънък кейс за телефон на LifeProof, който подсигурява телефона така, че да можем да го вземем навсякъде, където ни отведат приключенията.

Също както Nuud, и Fre предпазва телефона от мръсотия и прахови частици и отговаря на изискванията на стандарта IP-68. Това гарантира, че през кейса няма да навлязат никакви разрушителни частици, които могат да повредят телефона. Затворените отвори пък позволяват телефонът да бъде използван дори в условия на сняг и лед, така че да го използвате независимо от сезона и спорта.

LifeProof Fre
Снимка: mobilefun

Frē за Galaxy S7 е снабден с изцяло обновени speaker-портове, които доставят максимално чист звук и качество и по никакъв начин не заглушава звуковия спектър, без значение дали се отнася до басови или фалцетни вълни.

И двата калъфа на LifeProof за Galaxy и iPhone позволяват използването на телефоните за водно и подводно заснемане на кадри, благодарение на лещите от оптично стъкло с двойно AR покритие. Качеството на кадрите не се нарушава дори и при запис на видео със звук. Освен това отворът за камерата е достатъчно широк, за да позволява дори снимки със светкавица.

В комплект с кейсовете получавате и водоустойчив адаптор за слушалки, за да слушате любимата си музика, докато се практикувате водни спортове. Когато в адаптора се включат водоустойчиви слушалки, можете да чувате звука дори и под вода.

LifeProof Fre

И двата кейса позволяват зареждане на телефоните докато са в калъфите, както и пълен достъп до всички входове и изходи, екрана и камерата.

Калъфите, както и още много аксесоари, ще намерите в онлайн магазина на Dice тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.